Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Leone743

tag

válasz RetepNyaraB #36342 üzenetére

Teljesen igazat adok neked ebben.
    Az az igazság hogy már szét gooléztam az agyamat is hogyan kéne beállítani a biost hogystabíl beállítást érjek el extrame tungbál is,de nem jutottam semmire.
    Igaz nem vagyok szak ember a témában,de segítséggel meg lehetcsinálni,Csak ha én már számtalan órát elkezdtem kisérletezgetni hogy átálítok mindent és egyszer csak jó lesz elven.de rájöttem hogy az a 20-25 bállítás annyira sok hogy gyakorlatilag végtelen kombináció jön ki-vagyis a végtelenségig probálkozhatok lehet akkor se jön össze.konkrétan tudnom kéne hogy pl: a pll be állítást mikor kell beálítani mikor kell offsettel nyomatni a v-core-t vagy mikor kell fixálni -a vccsa-meg VCCIO,VCCPLL ,VCCPLL,VCCSA meg a többi feszt is milyen arányba és miket kell még mellé bekapcsolni mert számtalan helyen irták hogyha pl ezt át álítod akkor azt a másikat is átkell.mega többit is ,,magyarán minden mindennel összefügésbe van és ha 25 beállításbó lakár eggyet is rosszúl állítok be kizárt hogy rájöjjek melyi kaz az 1beálítás.ez így ebben a formában nem kivitelzhető hogy én itt a lotto toto elv alapján állítgassam a biost.Valami le írás vagy ki indulsi pont hogy ez mire való az mire való ezt mikor kell beállítani meg azt...

Biztos vagyok benne hogy vannak oldalak amik ezzel foglalkoznak.csak simán meg googlézva nem lehet rá találni.És pont azért írtam ide ezt hogy ajánlani tudjatok egy Úgymond Útmutató jelleggelű leírást mert érdekel a téma és az áltlam be gyüjtött tapasztalatokkal akár tudnék segíteni a sortársaimnak itt az oldalon is.nekem ez a mindenem hogy a tudásomat hasznosítsam. a gépemben van:2500k intel i 5+Asus p8z68 v-pro/gen3-és rá adásúl eredetileg a leg alapabb 1155ös lapom volt és ezt a mostanit azért vettem meg 55-ezerért hogy a tuningal kompenzáljam ezt a pénzt meg persze gyüjtsema tapasztalatokat.

Új hozzászólás Aktív témák