Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Leone743 #36323 üzenetére
"bartucc:Maximum 4,4-et, esetleg ha nem tuningos, 4,2Ghz-et stabilizálj, egyszerűen felesleges a több. A feszültség jó lenne, ha 1,3V fölé nem nagyon menne, inkább a feszültségérték mellé való órajel megtalálása legyen a cél, mintsem fordítva. A folyamatos, stabil működés legyen a cél, ne pedig egy bizonyos órajel hajszolása."
Én.
Nem potyára írtuk .....szerintem a fesz. mehetne még lejebb is.
Intel Core i3 / i5 / i7 2xxx "Sandy Bridge topicban 2500K tulajos is vannak kérdezz rá ... -
bartucc
addikt
válasz
Leone743 #36304 üzenetére
Maximum 4,4-et, esetleg ha nem tuningos, 4,2Ghz-et stabilizálj, egyszerűen felesleges a több. A feszültség jó lenne, ha 1,3V fölé nem nagyon menne, inkább a feszültségérték mellé való órajel megtalálása legyen a cél, mintsem fordítva. A folyamatos, stabil működés legyen a cél, ne pedig egy bizonyos órajel hajszolása.
Milyen céllal tuningolsz? Ha játék miatt, milyen kártyád van, milyen felbontáson játszol?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Leone743 #36304 üzenetére
Az a fesz. nagyon magas!! Szerintem sürgősen vedd lejjebb .. az 1.5v felett tesztek erejéig még ok vagy vízhűtéssel(szerintem). Ajánlom a saját topicját az egy kicsit jobban pörög Intel Core i3 / i5 / i7 2xxx "Sandy Bridge".
"Mit javasoltok"
1. Pasztázd újra a hűtőt.Vékony rétegben de ne túl keveset
2. Vedd lejjebb a feszt. addig amíg még stabil az órajel (ha lehet ne az 5Gzt-et hajszold).
3. Maradj az ésszerű tuningnál.Nem is értem minek az 5Ghz csak a fogyasztást 3X meg teljesítményben meg semmi nem használja ki.
4. Mondjuk valami ilyesmit állíts be elég lesz teljesítményben mindenre.
(#36305) CsMike
Gondolom energiagazdálkodási funkció (na nem használod nem pörög).
A magfeloldás meg nem megy mindegyik CPU-n valamelyiken hibás a letiltott mag ......
A ET6-ot nem ismerem talán itt tudnak segíteni : Azonnali alaplapos kérdések órája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged