Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee33
csendes tag
fsb-engedné állítani akár 500-ig is.440-en el is indult,fel is állt az oprendszer,de teszt alatt a ramok azonnal kifagytak...:-( vagy 800 vagy semmi...és nemtaláltam állítási lehetőséget,mint a régebbi msi lapban hogy 1/1 vagy 1/2 legyen az arány ahogy a ramokat használja,úgy többet tudtam variálni,de így ad négy vagy öt fix lehetőséget,és passz.ha túllépem a 400-as "keretet" akkor ugye felkúszik a ram is és szépen kifagynak.feszkót sose álligattam és nemigazán szeretnék,automatán megy és ment is,és semmi gond,nem melegszik.viszont egyszer stabil 1.33 v-on probáltam,de orthos alatt 1-2 mp után rögtön hiba,de automatán órákig is elmegy hiba nélkül.igazából lehet ramcsere lenne az igazi,1066-osak amik bírnák akár 1333-at is .akkor lehetne szó róla hogy húzzam tovább.és biztos hogy a ramok fagynak ki.másik lapban másik procival másik táppal stb...de az eredmény ugyanez.ha magasabban mennek a ramok 800-nál kb.tizzel,máris végük:-( .kifogtam a selejtet.ja és 6-6-6-18 on mennek 1.8 volton,papír szerint ez kell nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xbox Series X|S
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest