Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28821 üzenetére
Bocsi, hogy eddig tartott, volt egy kis afférom a ramokkal .Kivettem, hogy megnézzem, és visszatétel után nem adott képet, másodjára jólett,. Valószínű rosszul tettem vissza
Tuti azok a ramok, amiket előbb linkeltem, megegyezik a sorozatszám a dobozon lévővel.
Hát a tuning... elmult napokban olvasgattam itt-ott.. mondjuk úgy: lelkes vagyok. Az alapvető szakszavakat megértem, és megtalálom, de, hogy mire szolgálnak fogalmam sincs. Ezért arra kérlek, ha nem vagy túl fáradt, és nem húzlak le túlságosan, szeretném ha elmondanád, hogy amit javasolsz az valóban mi is. Jobban szeretem úgy csinálni a dolgokat, hogy legalább kapisgálom is, hogy mit csinálok. Lehet a végén még tanulok is belőle. Persze, ha nem érsz rá/fáradt vagy, akkor is hálás leszek Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest