Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
darál0w #19790 üzenetére
ja hál`isten ... arra még rájöttem, hogy ez a "feature" akkor jön be, ha a procinak sokat adsz, pl szépen ahogy másztam felfelé 360FSB és 10x szorzónál bebuktam, a feszkót egyelőre csínnyán adagoltam, 2.5xxx fölé nem nagyon mentem vele ...
na mindegy is, bebuktam vele mert blank screen után kb 20mp paúz, majd billenytyűledek felvillannak, vga venti felpörög és az élet visszatért a drágámba ... csakhogy immáron ismét csak akármit állítottam, ezt egyébként engedte, maga az érték a BIOS saving és restart után nem változott... tehát mint előbb.
majd még utána akarok nézni egy két BIOS ficsörnek hogy pontosan mit is takar, szvsz elég kemény beállítási lehetőségek vannak ezen a lapon, sokkal több, mint a barátom P5P41D-jén pedig anno azt a deszkát én akartam megvenni ...
na majd beszámolok, de mára elteszem magam, kösz a segítségeteket, szerintem még jöbnni fogok
ui.: AKASA hűtőkről mi a véleményetek???? ha megtalálom dobok be képet, a típust már nemtom mert eldobtam a dobozt
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest