- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Igen csak közben rájöttem, hogy hamarosan lehet bekell újítanom egy SLI-be. (olcsóbb lap és veszek még egy 9600osat) így talán jó lesz a gépem a high játékokhoz is. Sajnos most elég gagyin futnak a gammák. Bár szerintem ez az e2220 procim veti vissza a legjobban a teljesítményt, nincs pénzem egy 30k-s procira így ezt felhuzom 3ghz max 3.5ghz (ahogy itt már mondták hogy kb eddig lehet, 24/7 re.) és mellé egy SLI. akkor talán jó is lenne. Most találtam ezt az asus lapot, 3000 forint. az IDE sajnos nem jó rajta de talán betudok szerezni egy átalakítót. Ráadásul SLI is van rajta szóval később jöhet bele a másik kari esetleg azonnal egy másik. (van itthon még gép ami hasznalaton kivuli, HA támogatja). Ezért kérdeztem, hogy ezzel is tudok e húzni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest