Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kacsuszka #14051 üzenetére
megjöttem.
azért a 80-85C már nem vicc. 74°C a max...aztán ez jocskán tulhaladta....milyen hűtőd is van?
és az az 1.37V az BIOS vagy Load fesz?(#14054) kacsuszka ebben meg is kaptam a választ.
a fesz az még jo, de a hő az nem. én a helyedben megnézném azt a hűtőt, h jol van e felfogatva meg a pasztázást..
(#14055) kacsuszka vagy a kevés fesz miatt indul ujra , vagy, ami szerintem valoszínűbb, az a magas hő. azzal kellene vmit kezdeni.
-
krammerka
őstag
válasz
kacsuszka #14051 üzenetére
ha nem mersz(akarsz) több feszt adni,akkor vegyél vissza a z fsb-ből,azaz csökkented az órajelet,így meg fogod találni azt a pontot,amikor még stabil a pocid.
Én egyébként nem a 4GHz-s célt tűzném ki elsősorban,mert így nem fogjátok kiismerni a lapotokat sose.
Az a baj,hogy nincs két egyforma alaplap.proci,így azonos beállítások mellett,egyiknek teljes a siker,a másiknak meg kékhalál............
Most itt nem rátok gondolok,általánosságban mondom.Egyébként daral0w jó tanár,megbizhattok benne
,nem ma kezdte
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest