Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rica

senior tag

válasz Dyingsoul #12141 üzenetére

Én 1280*1024-en tolom a Crysist és társait. A 4870-esem 800-as GPU frekvencián van. Így ad játék közben négyszeres élsimítással 30 körüli fps-t. Ha akarod, segítek szívesen VGA tuningban is, mert még egyszer mondom, hogy a full HD mellett ez lehet (játéktól függően) a szűk keresztmetszet. Szal nekem alapon, 3G-én elég ehhez a proci, a 2*1 GB RAM pedig 3,2-es (System Memory Multiplier) szorzóval pont 1066-ot ad (333*3,2).

Kép1: A Sytem Memory Multipliert Auto helyett (fejből úgy emléxem, hogy 2,4 és 3 között nincs más érték, szóval 400-on pont 960-at ad majd megint a 2,4, de más a feeling :D ) állítsd be te.
    PCI Express Frequency-t Auto helyett állítsd fix 100-ra (csak a biztonság kedvéért)
    Később Dram Timing Selectable lehet Maual, és CAS Latency Time 5 helyett 4 majd javít egy kicsit a gyorsaságon (ezek a késleltetési értékek)

Kép2 és 3:
    CPU Voltage Control: 3,6-hoz valszeg elég lesz a gyári érték, tehát 1,225 Volt, de vigyázz, mert te egy egész volttal többet állítottál be! :Y
    DDR2 Overvoltage Control: +0,4 Volt. Ne ijedj meg a rózsaszín, vagy később piros villogástól további fesz emelésnél (ki lehet próbálni a 3-as szorzóval az 1200-at +0,6 Volttal, de szerintem a 3*2 GB nem fogja bírni), ddr2-nől elég ritka a gyári 2,2-2,4.

Új hozzászólás Aktív témák