Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blaze71

őstag

válasz Kartács #11520 üzenetére

Na, akkor vegyük végig.

Elsőre induljunk ki abból, hogy nézd meg a BIOS-ban, hogy a C'n'Q be van-e kapcsolva. Ennél a pontnál auto-ra kell tenni. Gyanús nekem, hogy ennyire melege legyen. Nálunk a 3,5-3,7 GHz-en szaladgáló 620-as gyári hűtővel az esténként 26-28°-os szobában Idle 33-37°, játékok alatt meg max 47°. Nálad valami nagyon nem jó. Szerintem tedd fel rá a gyári hűtőt és úgy is nézd meg.

Egyébként a procidból nagyjából ezt lehetnekihozni. Mondjuk mindet túlfeszelték és a legjobb léghűtéses eredmény 4,2 GHz körül van.

A táppal nincs gond. Mint számomra is kiderült, a Chieftech nem a legmodernebb és igazából csak címkézi a cuccokat, de minőségi. A konfigodnak bőven elég. Csak a pontos márkaneveket kellene megjegyezned, mert a Chifter és az FSB táp valami kínai utánzatnak tűnik a Józsefvárosi Piacról. :DDD Chieftech és FSP rendesen. :)

A VGA-t azért kérdeztem, mert ha gyenge a tápod és a VGA sokat eszik, akkor kifulladhat, így nem kap elég anyagot tuningnál, vagy akár alapon sem a proci. Nálad elég sokat eszik a VGA, de a tápod bírja, így nem erről van szó. Szerintem a memóriának adj egy kis feszt, mondjuk 0,1 V-ot pluszban, vagy osszd vissza őket és úgy nézd meg. Persze csak akkor, ha a melegedési probléma megoldódik.

Új hozzászólás Aktív témák