Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
" Bármilyen túlfeszvédő elosztó kizárólag a villámcsapás másodlagos hatását képes kivédeni."
Nyilván arra gondoltam én is.Azért ne a szakértőt kárhoztassuk, hogy én nem megfelelő kifejezést használtam.
Nem vagyok villamossági szakember, bár gondolom, ez nyilvánvaló. A hasznos olvasmányt köszönöm! Végig fogom olvasni.
Viszont ezek alapján tényleg teljesen mindegy, hogy melyik elosztót vásárolom meg a kettő közül. Marad a fekete, mert fehéret már nem szeretnék.
Egyébként mi ez a "mánia", hogy miközben az otthoni "home cinema, home audio" berendezések már "ezer éve" szürke, vagy fekete színűek, ahogyan minden részegységük, kábelük is, az elosztók zöme még mindig csak fehér színben kapható!?
Ráadásul régi, telefon csatlakozókkal szerelik az elosztókat... Az ugyan kinek kell?
Jó, tudom... irodákba. De akkor legalább az otthoni, "consumer" vonalon legyen, koax, RJ45, USB csati a fekete színű elosztókon.
Nálam számít. Közel 20 éve bámulom a tévém mellett a hófehér Belkin elosztót. (Abban természetesen minden eszköz kábele fekete.)
Elrejteni nem lehet, olyan a tévé és a lakás elrendezése... a fehér szinte "világít". Magára vonzza a tekintetet. Fekete lenne ideális.
(Amúgy az otthoni felhasználásra szánt UPS-eket is ilyen elavult gondolkodásmóddal építik. Már ami a csatlakozók típusát illeti...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest