- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
válasz
daneel_hu #16482 üzenetére
"Te mit csináltál volna a döntéshozók helyében?"
Egymillió dolgot lehetne itt sorolni. Talán kezdjük azzal hogy nagyjából mindenki Európában maszkot hordott már amikor a csutiführer még mindig maszk nélkül vigyorgott mindenhol.De összességében a két legnagyobb bűn a hazárdjáték az idős emberek életével (Sinopharm), és az első oltás után postázott ún. "védettségi" igazolvány.
De inkább megállok mert reggelig írhatnám.
-
mpo
veterán
válasz
Te mit csináltál volna a döntéshozók helyében? OK nem hazudunk, van vakcina stb... egyéb?
Egy ilyen helyzetben az állampolgár olyan, mint a kisgyerek.
Az állam, aki gondoskodhat róla, ad neki gyógyszert és vigyáz rá, ha beteg, akkor ápolja, megmondja mit szabad és mit nem, mindezt következetesen és őszintén.
Senki nem tud vakcinát szerezni, az állam tud egyedül.
A lezárások időpontját és szigorúságát is a kormány határozza meg, nem kockáztathat (már leírtam a kanyar előtti fékezéses példámat).
Az EÜ miniszter és a tisztifőorvos alkalmatlan, őket nem neveztem volna ki, őszinte kommunikációt folytattam volna, aki lopni próbál vakcinabeszerzés ürügyén, azt lecsukatom.
A fölfogadott szakembereket nem hazudozásért alkalmazom.
A rokonságot, haverokat nem tömöm közpénzzel, mert hiteltelen leszek és tolvaj.
Ha mindezt megteszem, szavahihető leszek és elfogadják a szabályaimat.A különböző topikokban sok segítséget kaptam amikor tévét, médialejátszót, AVR-t, mobiltelefont, stb. akartam venni, utána meg beüzemelni.
Ha valaki nem ért a járványkezelés politikai részéhez, akkor igen sok helyről kaphat segítséget.Van itt minimum 5-6 ember a topikban, aki normálisan megoldotta volna.
-
Ezekiell
veterán
válasz
OK nem hazudunk, van vakcina stb... egyéb?
Hát a "nem hazudunk" rész egy hatalmas dolog lenne- normális kontaktkövetés
- normális karantén elrendelés és ellenőrzés
- időben meghozott, pontos zárások (lásd nem a focimeccseket nézni, hogy mikor lehet nyitni/zárni..)
- normális, folyamatos tájékoztatás részletes adatokkal
- SZAKEMBEREKRE bízni a járványkezelést, nem "ízlés kérdése, hogy ki mennyire hisz az orvosoknak"
- nem PR járványkezelés, nem közvéleménykutatások alapján dönteni, nem politikai hasznot nézni mindenben, ahogy tettékSoroljam tovább? Ugye nem kell?
Nem a (kormány)politika egyedüli hibája, hogy ennyire elbaszott szar lett a járványhelyzet, de rohadt nagy felelőssége van benne, és ezt nem tudomásul venni ignorancia és szemellenzősség.
És a fenti pontok ugyanígy kellenének, ha (ne adj Isten) lesz egy 4. hullám. Szerinted hány fog megvalósulni belőle? Szerintem 0, ahogy eddig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest