-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Jó napot!
-
DJ WOKKY
addikt
2 hsz. bravó
-
-
koshmar
addikt
Estét!
COD MW3-at kiadták már?
-
Domxc
senior tag
"Szia csillagbogár!"
Go to Kék osztriga.
"Tejet is iszok évente egyszer, mert tejet igyanak a kiscicák. Ugye?"
Akkor már értem Jack Bauer-nek honnan volt ennyi élete.
Töményet ne igyál, mert ne! Mondjuk a Jägermeis†er is jó! Persze behűtve, és kis syrup + likőr. Nyami Nyami!
Likőrt a nők isznak, a többi más igaz.
-
ch003067
addikt
szoktatok gyilkos elméket nézni ?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csillagbogár? Meleg vagy?
Amúgy részben igazad van; a citromos és a bodzás Radler nem rossz.
Én akkor iszom ilyen löttyöket, ha be akarok rúgni (különben semmi értelme). Ahhoz pedig tömény kell, hiába undorító. Legalább hamarabb túl vagyok rajta.
Kicsit sok az a 4-5l víz naponta, nem? Jó lesz az 2-2,5l-nek is.
Tejet meg igyon az, aki szereti. Pl. én.
-
Góliát
őstag
válasz
Synthwave #761 üzenetére
Szia csillagbogár! Nem mindegyik sör finom, de én is szeretem a sört. A magyart nem!
Tejet is iszok évente egyszer, mert tejet igyanak a kiscicák. Ugye?
Nekem most ez van itthon:
Töményet ne igyál, mert ne! Mondjuk a Jägermeis†er is jó! Persze behűtve, és kis syrup + likőr. Nyami Nyami!
A víz a legjobb, naponta 4-5 liter. Még sorolhatnám, hogy mi az alap táplálkozás titka. De nem teszem!.bableWes : Regensburgnak melyik részén voltál, ha már itt voltál!
-
.bableWes
őstag
DE nem ma!
-
ch003067
addikt
Amúgy helló mindenki megjöttem
Vagyis már majdnem 2 órája megjöttem, de most jutottam csak ide :.-)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Így van. Ocsmány kb. az összes. ^^ (Amúgy ittam én eleget (alkoholt) zsenge jány koromban. Persze akkor is undorítónak tartottam.) Nem is értem az alkoholistákat, hogy képesek naponta literszámra ilyeneket magukba dönteni...de azokat sem, akik az "ízéért" isznak (mert "finom") - biztos mazochisták. Vagy kivágták a nyelvüket.
Breezer az jöhet ^^, csak abból meg innom kéne vagy 20-at, hogy valamit is érezzek. Úgy meg kissé drága... -
EmberXY
veterán
válasz
Synthwave #754 üzenetére
Értem már, tehát az alkohol ízével van a baj... azt hittem, hogy csak a sört nem szereted..
A focit én sem szeretem kimondottan, amióta a magyar foci megszűnt... Inkább forma-1 rajongó vagyok, most például egy ismerősömmel a '98-as évadtól elkezdtük újranézni...Cathfaern: Lehet, hogy rosszul fogalmaztam... Arra célzok, hogy a sörnél nincsenek olyan "úrias" szokások, mint pl a bornál, hogy ehhez meg ahhoz ezt ajánljuk, meg ilyen meg olyan bukéja van...
A sört inni kell, nem elemezni.. (A pálinkánál is ugyanígy van, Hofi szerint is a pálinkát nem nézni kell, hanem nyelni)
Méghogy rossz szaga meg íze lenne... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vizet/tejet/üdítőt. Alkoholos löttyökből kb. egyedül a Bacardi Breezer (meg 1-2 koktél, ill. Radler-ek) ami finom, de azok is csak azért, mert 0 alkohol ízük van. Na jó, talán még a gin-tonic is iható (sok tonic-val). Az összes többi undorító. Kb. negyedévente, ha egyszer berúgok (akkor is általában otthon, szolíd magányomban), de olyankor is igyekszem minél durvább töménnyel megtenni, hogy mihamarabb túl legyek a nyelési fázison.
Szerk.: ja, és a focit is utálom.
Bár pontosabb kifejezés, ha azt mondom, hogy totálisan érdektelen - ahogy kb. az összes többi sportközvetítés is - kivéve persze ESLTV.
-
EmberXY
veterán
"ne oda menjenek, itt vagyok!"
Epic fail, ha már eljutottak "odáig", nem hiszem el, hogy nem lehetett kideríteni, hogy melyik ajtón kell bemenni... Van az a szint, ahol már nem illik hibázni.
Még jó, hogy nem lőttek le valakit...[oWn]f4te: Miért, te mit iszol? (én speciel szeretem a bort is, a töménnyel sincs bajom, de a sör szerintem a legjobb ital a világon! A sörnek kultúrája van, és azt nem szagolgatni, meg ízlelgetni kell, hanem meginni!
)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nagyon odavagytok a sörért. De most komolyan, hogy bírjátok meginni?
-
Z86
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest