Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
customer114 #25896 üzenetére
Hál'Istennek nem kaptam meg!
Egy kicsit félve jelentkeztem be... -
somogyib
őstag
válasz
customer114 #25898 üzenetére
6%
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #25896 üzenetére
Azt inkább a vicces képek topikba küldjed.
-
customer114
őstag
válasz
Intruder2k5 #25890 üzenetére
Bízom a 95%-ban. A cél, hogy elmondhassam én mindent megtettem.
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #25889 üzenetére
(#25879) EmberXY:
Elvileg jogosult vagyok (bár kaptam egy intőt az ellenőrzőmbe, de nem szankcionáltak). Hát nem is tudom. Gondolkodtam rajta, mit választanék, de nem jutottam dűlőre. Ez egy 3 évig tartó elkötelezettség. Az sok idő.
(#25889) EmberXY:
A jelek szerint már mindene kinőtt, amire szüksége lehet az előléptetéshez.
(#25887) customer114:
Helyes! Csak ne sürgesd őket túl gyakran, nehogy kicsapjanak trollkodásért! Napi 3-4 noszogatás épp elég lesz.
-
-
somogyib
őstag
válasz
Intruder2k5 #25890 üzenetére
Ha nem is sok, de van esély.
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #25887 üzenetére
Biztosítalak, hogy a PH Szakszervezeti tagok is teljes mellszélességel az ügyed mellett állnak és támogatnak!
...amennyiben befizeted az ez évi tagdíjat.
-
válasz
Csak mert ilyen szépen összeszedted a dolgokat, elég komoly esélyed is van rá, hogy meg lesz az a poszt. Ha tippelnem kéne, úgy 5%.
-
EmberXY
veterán
válasz
Helyes, csapj oda a lovak közé, ne húzzák itt az időt mindenféle bürökráciával meg nemzetbiztonsági átvilágítással...
Apropó, sikeresen megnövesztetted a körmöt? [link] -
Siriusb
veterán
válasz
Buksi simi!!!!
-
customer114
őstag
Köszönöm támogatásotok!
Mivel nem akarom, hogy sokáig elhúzódjon a dolog, ezért megpróbáltam egy levéllel megsürgetni a folyamatokat. Próbáltam belefoglani minden lényeges és relevánt részletet is, ami itt elhangzott a topikban.
-
somogyib
őstag
7. pont
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #25883 üzenetére
Rám? Nekem (már) semmi közöm a tg rendszerhez, nem is lesz.
Siriusb: Ez csak egy javaslat volt, nem kell rögtön komolyan venni. Majd szerzünk egy medencét, vagy egy bográcsot, a lényeg, hogy víz legyen benne...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #25881 üzenetére
5. Amit a topiklakók 2/3-os szavazati aránnyal bármikor megvonhatnak tőle, ugyanilyen arányú szavazattal szankcionáhatják is.
-
C. s.
addikt
válasz
customer114 #25876 üzenetére
Szerintem klassz! Miért nem ment át? Ja, tudom! Nincs nála mobil.
-
C. s.
addikt
Most, hogy lesz gazdink, elkezdhetnénk írni a kívánságlistát.
1. A buktát mindenkinek szeretnie kell!
2. Minden hozzászólásba kötelező legalább 12 emotikont rakni, aminek minimum a fele animált. F1Kíváncsi vagyok a Ti javaslataitokra is!
-
C. s.
addikt
válasz
customer114 #25860 üzenetére
Az offolás jó. Az offolás mozgatja a világot!
(#25861) EmberXY:
Ne aggódj, igazad van! Jó topikgazda lesz. Elvégre szinte önként jelentkezett.
Ki akarna mást állítani? Véletlenül még a kritizáló nyakába szakadna a munka.(#25863) somogyib:
És mi volt az arcképjelölt? Megmutatod? Az itteni műértő közönség majd elbírálja.
Valahogy még nem jutott eszembe, hogy lecseréljem "Piroskát".
Eggyel kevesebb, amivel kényszeríthetnek arra, hogy ne tegyek semmi égbekiáltót. (Legyen meg a lehetőségem! Nem mintha szokásom volna élni vele.) Megzsarolhatnának, hogy elveszik az egyéni arcképemet, és holmi snassz piroshajú banyát kellene választanom.De valójában csak nem foglalkoztat a téma.
Miért? Kigondoltál nekem valami szépet? Csípem a dundi macskákat. Csak mondom...
(#25871) customer114:
Legalább tudom, hogyan kell védekeznem a topikgazdai túlkapás ellen.
Siriusb + somogyib:
Egy buktáért nem sokat tennék meg...
De Ti jöhettek takarítani...
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #25872 üzenetére
Ezt nem értem.De, értem.
siriusb egy buktáért mindent.
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #25860 üzenetére
Illetve a munkám ebben ki is merülne, mivel a hosszabb terjedelmű hozzászólásokat nem vagyok hajlandó végig olvasni.
Ki korán kel.. customer.
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #25825 üzenetére
Nem jót linkeltél a kérvényben. Így csak az első ötven hsz-hez kapsz topikgazdai jogot.
-
somogyib
őstag
válasz
Siriusb #25864 üzenetére
A sületlenségek olvasása közben szoktam elaludni. De most kizökkentettél.
De értem mi frusztrál: "Egy kísérlet megállapította, hogy a delfinek folyamatosan, a nap 24 órájában éberek. Még alvás közben is."
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #25851 üzenetére
"Egyszerűen lusták vagyunk foglalkozni vele"
Nana! Mi ez a többesszám? Én foglalkoztam vele, csak te voltál képtelen átvinni az arcképgyárosi rostán.
---
korábbi téma: C. s. neked miért nincs egyéni arcképed?
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #25856 üzenetére
Dehogy, csak valami vicceset akartam írni, azért írtam, hogy jó topikgazda lenne... Még hogy kampány... Mi ez, a ProhardNER?
-
C. s.
addikt
válasz
Siriusb #25853 üzenetére
Kanizsán még nem is hallottak buktáról. Customerről sem.
(#25830) Intruder2k5:
Én is támogatom az ügyet, mert customer114
komoly, megfontolt, és legfőképpnem beszél a levegőbe. A kampányígéreteit pedig biztosan maradéktalanul betartja. Vele kapcsolatban legalább mindenki tudja, mire számíthat.Viccen kívül: Ha végre van egy önkéntes a posztra, el ne engedjük! Támogatom.
(#25855) EmberXY:
Na végre!
-
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #25830 üzenetére
Szerintem jó topikgazda lenne, amióta ismét van élet a topikban, elkélne némi naprakészség. Régen én voltam itt tg, de miután kihalt a topik, ezért lemondtam, és nincs az az isten, hogy még egyszer ilyesmibe fogjak.
(NEEEEE, ne adjatok neki ilyen jogkört, az antikrisztus egyszerű polgárjogi aktivista hozzá képest!) -
C. s.
addikt
válasz
customer114 #25851 üzenetére
Depisen nem vagy olyan pirospozsgás.
"Itt mellesleg nem számít a hsz."
Én tudom ezt. És Te?
Miért nem vonatozol? Hiszen szombat este van. Valahová biztosan ilyenkor is megy vonat. Nem is fontos, hogy hová, Te úgyis a vonatozás kedvéért vonatozol.
-
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #25837 üzenetére
Világos!
(#25840) Siriusb:
Customer félórás?
(#25844) customer114:
Megyek a szakszervezethez, közvetlenül utána pedig a sóhivatalba!
(#25845) customer114:
Nem vagyok sem depis, sem szőrös, de buktára ne számíts. Te leszel depis.
(#25846) customer114:
És még azt is írd oda, hogy semmiképp nem gyűjtesz hozzászólásokat. Nincs rá okod!
-
customer114
őstag
Nem vonatozok, csak telefonról macerás egy hsz.-en belül mindenre is válaszolni.
-
customer114
őstag
válasz
Intruder2k5 #25837 üzenetére
Ezzel ne viccelődj, a 4. vagy 5. helyen volt a listámon.
-
Siriusb
veterán
válasz
Intruder2k5 #25839 üzenetére
Amikor elkezdtem írni a hozzászólást, akkor még nem volt ennyire előrehaladott a topik, csak jött egy félórás telefon.
Amúgy a hozzászólásaim nem a személyes véleményemet tükrözik, és felelősséget különben sem vállalnék érte.
-
Siriusb
veterán
Mert beragadt a CAPS LOCK. Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy valaki is az érdemeidet akarta elismerni?! Ebben a topikban biztos nem.
(#25830) Intruder2k5
Már csak azért is megérdemel bármilyen posztot, mert azarcáttelefonját adja ehhez a topikhoz. -
-
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #25835 üzenetére
Ha Te mondod...!
-
-
C. s.
addikt
[kép]
Köztudott, hogy senki sem magából indul ki.Nagybetűssel lehet itt lehet trollkodni? Legalább 1-2 kijelölttel, ha nem is minddel?
-
customer114
őstag
válasz
Intruder2k5 #25830 üzenetére
Szükségünk van némi módosításra az összefoglalónkban. Kéretik kijelölni a felelős személyt, aki a javításokat eszközölni fogja.
Mivel én tisztába vagyok a céllal, így jelentkeztem eszköznek.
Összefoglalva: Jelentkezésem szándéka komoly.
-
válasz
Ha nem látnám melyik topikba jelentkeztél, azt gondolnám csak trollkodsz. De így tudom.
-
C. s.
addikt
válasz
Nekünk annyi!
-
C. s.
addikt
válasz
customer114 #25795 üzenetére
Igényes. Majdnem 3 percem ráment! Időigényes.
(#25801) somogyib:
Majd veszek egy ilyet! Remélem, megfelel.
(#25802) somogyib:
Szerintem a cilinderes maradhatna. Mit gondoltok?
Kivívtam magamnak a jogot, hogy ott is tündököljek?A rókázós vagy a sima képpel?
(#25805) EmberXY:
"Ha a villám belédcsap repülés közben, de nincs körülötted egy Faraday-kalitka, az fáj..."
Az élet fáj. De attól még az emberke repül. A saját szemeddel láthatod. És ez nem csalás, mert az interneten láttam. Szerintem a Fészbúkon is tudnak róla.
(#25822) EmberXY:
"Viszont két dolog:
1. Ha tudod, hogy Topikgazdaként megosztanád a topikot, inkább ne jelentkezz"Szerintem ennek ellentmond customer puszta létezése is.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #25820 üzenetére
[link]
A kinevezésedig ne is lássunk!somogyib: túl sok teendőm nem volt, "beavatkozni" nem kellett, igazából csak az összefoglaló szerkesztése volt a feladat.
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #25820 üzenetére
Neked Marika néninél az osztályteremben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #25811 üzenetére
Bagoly mondja verébnek.
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #25802 üzenetére
Én miben tudok segíteni?
Az igaz, hogy a képek nagy részét ki kellene szedni, és talán 1 vagy 2 újat betenni, na de van köztünk egy nagybetűs, miért nem tőle kéred? Neki biztos van hozzá jogosultsága...
De jobbat is tudok: jelentkezzen valamelyikőtök topikgazdának. Én onnan már egyszer megjöttem... -
somogyib
őstag
válasz
customer114 #25803 üzenetére
Nem, a legalacsonyabbat.
-
somogyib
őstag
Ember frissíteni kellene az összefoglalót az arcképek tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest