-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #25664 üzenetére
A lekváros lángos egy torzszülött. Szabad fordításban egy olyan fánk, amiből mindent kispóroltak, amit csak lehetett: tej, tojás, cukor. Ha ezeket kivonjuk:
fánktészta:= liszt+élesztő+tej+tojás+cukor+egy csipet só, ha valaki szereti
fánktészta-tej-tojás-cukor= liszt+élesztő+egy csipet só, ha valaki szereti
Ehhez még löttyintenek egy kis vizet, hogy valami összefogja, mivel olcsóbb a tejnél, meg egy tonna sót, mivel olcsóbb a lisztnél. Az eredmény a lángostészta. Szóval egy szegényesen elkészített fánk - jó (?) marketinggel. Aranyárban. És ha elképzelem azt a sós finomságot édes lekvárral, hát én..."mi lenne, ha mindkét kezed használnád?"
Semmi. Nem nekem vannak nyílászárós problémáim!
Te viszont nagy sz@rba kerülnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- PlayStation 5
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-11800H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest