-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #20997 üzenetére
Challenge accepted!
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20997 üzenetére
Valami konkrétabbat mondhatnál a projektről, én speciel azt se tudom, mi az a bestbuy... Valami webáruház, vagy mi? A topikba mit honnan lehet linkelni? Bármit bárhonnan? Ha körülírod, széttrollkodjuk.
-
customer114
őstag
Mostanában szerintem eléggé meggyengült a bestbuy topic, minden kacat, hétvégi akciós müzli szelet is kiemelése kerül. Így versenyt hirdetek a trollok között, avagy: Ki tudja a legbárgyúbb akciót belinkelni a topicba úgy, hogy az kiemelésre kerüljön?
Az eredményt, a verseny győztesének megszemélyesítőjét közösen megbeszéljük.
(ha valakit ezzel megsértenék, attól előre is elnézést kérek
)
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #20995 üzenetére
Már be tudom hajlítani az ujjam, alig feszül már a seb, nem akar felszakadni sem, de egy kis dagadás még jelen van. Reményeim szerint keddre már begyógyul annyira, hogy erőltetni is tudom, disznóvágásba megyek, oda kell majd mindkét kezem.
Még szerencse, hogy most hétvége van, tudtam kímélni, rengeteget gyógyult, péntek reggel amikor átkötöttük, még szét akart volna nyílni, ha elkezdtem behajlítani, ahhoz képest ez már csak heg...kaskader: nem értek hozzá, csak azért gondoltam, mert az alkatrészek elöregedhetnek, áramköri elemek, stb, ki tudja, változik-e valami...
-
törölt tag
válasz
EmberXY #20990 üzenetére
Működhet. Lehetőleg a teljes sebzáródásig ne érje víz, és naponta kötözd.
Annyinak bele kell férjen, de ha színeződik/dagad/gyullad, akkor mindenképpen nézesd meg.Én a magam részéről a Hidrogén-peroxidban hiszek. Leszedi a varosodást, hogy ne deformálódjon a seb környéke, felhabosítja az elhalt sejteket, így könnyű tisztán tartani a sebet. Napi egyszer kell vele sebtakarítás, és tök jó lesz minden.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20991 üzenetére
Az.
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #20991 üzenetére
-
customer114
őstag
Szép munka.
-
törölt tag
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #20984 üzenetére
Nekem is van kettő, egy 17" és egy 19" Samsung, de sehogy se tudok megszabadulni tőlük, annyit nem érnek, hogy bárki eljöjjön értük, vagy hogy én cipeljem el bárhová, ezek is max 1 ezrest érhetnek, ez már egy elfeledett technológia, pedig 15 éve még pl a suliban a számtech teremben ilyenek voltak, a tanári gépnél pedig 19-es, lehet, hogy pont azt sikerült megvennem valahol...
A tv-m is még CRT, az is Samsung, már kb 20 éves, de még mindig kifogástalan, a távirányítója már rég szétrohadt, de a készüléken nem fog az idő... Gyári adatai szerint 85 watt a teljesítménye, kíváncsi lennék,valójában is ennyi, vagy már többet eszik, egyáltalán változik ez az évek során?T_chris: ezeknek a monitoroknak mekkora a felbontása?
-
törölt tag
válasz
EmberXY #20982 üzenetére
kaskader: Jó kis gép, ehhez milyen monitort akarsz venni?
Hogy legyen hang is a kép mellé szerintem innen valamit. -
koshmar
veterán
válasz
EmberXY #20982 üzenetére
Lett volna hozzá egy 15,6-os Samsung CRT monitor, de egy ezresért eladtam, talicskába toltam el az utca végéig
Szomorú, mert az a monitor 10 éve még 30k-t ért, de mikor nyáron eladtam, akárhol néztem előtte a neten, tökéletes állapotban is max. 1500-ért hirdették.Működőképes lenne, de a hozzávaló, ún. "széles" filmet (amit csak a KGST-időszakban lehetett kapni) már lehetetlen szerezni.
Már csak díszként jó a polcon- hozzátenném, nem a miénk, a család egy idősebb barátjáé, maga a gép szerintem már 50 éves kor felett van, ha esetleg eladná (nem fogja), már érne valamenynit. -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #20980 üzenetére
Nekem egy 20 ezer ft-os tabletem van, de nem akarok hozzá venni 150 ezer ft-os gépet.
Suzuki visszapillantó tükör Suzuki nélkül, de olyan Suzuki nélkül, amiben Ferrari motor van.
kaskader: Jó kis gép, ehhez milyen monitort akarsz venni?
A márkajelzésében nekem nem tetszik a kettősség, vagy legyen cirill vagy ne, de így.... Egyébként elegáns a szerkezet, működőképes még? -
somogyib
őstag
válasz
customer114 #20978 üzenetére
Nekem egy 30 ezer ft-os gépem van, de nem fogok hozzá venni 150 ezer Ft-os monitort.
Trabant Wartburg szélvédővel...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20978 üzenetére
Tudtam, hogy ez a probléma, csak nem sejtettem.
Jelentsd fel a modkerben polgárpukkasztásért, hát mit képzel ez magáról?
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #20973 üzenetére
Van olyan alkalmazás a földön, amely NEM fut 7/24-ben a telódon, miközben hajnali 5:53-kor már a buszon netezel?
Amúgy itt a DAKK-nál is vannak érdekes dolgok... Ma pl majdnem az utasok nélkül indult el az egyik busz... Vagyis nem csak majdnem.. Állunk, várakozunk a buszállomáson, beáll a busz, mivel még nem volt indulási idő, ezért a sofőr leszállt, elment bevásárolni. Visszajött, felment a buszra, konstatálta, hogy senki nem száll fel (mivel nem jelezte, hogy megkezdhetnénk a felszállást), elindult...
Ezután a forgalmi irodában érdeklődtem, hogy mi újság van ilyenkor, esetleg nem is a mi buszunk volt, hanem valami más, esetleg a miénk csak késik, stb..., "hát a busz most indult el rendben a megadott kocsiállásról"... De mondom, ha az volt, akkor az utasokat itthagyta... Erre visszatelefonálták, valahonnan a város másik végéről, még a sofőrnek állt feljebb... Kérdőre vontam, hogyhogy nem tűnt fel, hogy utasok nélkül, full üresen indult el? Még engem nézett hülyének, kicsit össze is szólalkoztunk, ajánlottam neki, hogy inkább menjen el rendőrnek, de valamiért nem tetszett neki.customer114: Mi a gond a felbontással? Túl kicsi vagy túl nagy?
-
customer114
őstag
Panaszkodni lehet?
Az érzés, amikor olvasod a hozzászólásokat a vga-s topicban, kíváncsian keresve a már az adott kártyával rendelkező emberek megosztott, teljesítménnyel kapcsolatos tapasztalatait... leírják, hogy mit milyen grafikai beállításon, jó i5 skylake konfiggal, milyen szépen visz..
Aztán a 30 soros hsz. végén, amikor már azt hiszed te is nyertél egy kis rálátást a kártya tényleges teljesítményére benyögi, hogy 1280x1024-ben használja, de ígéri kipróbálja majd 1440x720-on is.
Ki kéne tiltani fórumról.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20962 üzenetére
Gondolom az erős sodrás miatt nem fagyott be, elvégre a mozgásban lévő víz nehezebben fagy meg. Amúgy jó videó, szép a táj, kicsit kevés a meztelen nő, de elnézzük most az egyszer.
somogyib: vagyis a fény-yard konstans, tehát a hóbölöncnek valójában nincs is kiterjedése. De akkor mi esett Tibi fejére?
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #20950 üzenetére
-
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #20958 üzenetére
És ott hány centi esett? Kíváncsi lennék, mekkora egy "kolonc" és egy "hóbölönc", paramétereket tudnál adni? Erre nálunk nem ilyen extrém az időjárás, itt maximum a fákról tud a fejemre esni akkora anyagmennyiség, ami már eléri az ingerküszöbömet (a káromkodási küszöböt is képes elérni).
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20956 üzenetére
Beírjam oda is, hogy ha elolvasom, tudjam, milyen idő van itt?
-
customer114
őstag
-
koshmar
veterán
Kb. éjfél óta esik a HAV
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20950 üzenetére
Itt meg a negyedik fajta csapadék hullik ugyanazon a napon... Ónos eső, eső, havas eső, hó.... Már csak a meteorzápor hiányzik.
-
customer114
őstag
Na
-
törölt tag
válasz
EmberXY #20944 üzenetére
Az olyan kicsinyes.
Én a kis őstag, a nagy PH! addiktot kellemetlen helyzetbe hozzam...Felesleges. Itt megvolt mindenkinek a napi humor betevője belőle, és ennyi.Pár pillanatig elgondolkoztam egy bash.hu publikáción, ez talán belefér. Ott csak vote van. De még meggondolom...
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #20941 üzenetére
Most olvastam át az egészet, ez egy barom.
Rájött, hogy nem tudja megvédeni az álláspontját (eleve az, hogy nekiindult, feltételezi, hogy nem hallott még a versről, ez viszont kontrasztos a nagy tudásával...) és kimenekült a vitából, ez a legegyszerűbb. Én már elküldtem volna a kuruc.info-nak az egészet, készséggel publikálnák. -
törölt tag
válasz
EmberXY #20940 üzenetére
Áh.... Nem olvastad, hogy nem hajlandó erről tovább kommunikálni?
Neki nem lehet érvelni mert ő van a globális, és mindenható tudás birtokában, és örüljek, hogy leereszkedett hozzám annyira, hogy közölje velem a porban kúszó féreg létem korlátoltságából adódó hibáit...
Vagy valami ilyesmi.
-
törölt tag
válasz
EmberXY #20938 üzenetére
Általánosságban ha mint idézet helyes, akkor a többire simán a költői szabadság vonatkozik szerintem. És ennyi.
De amúgy mekkora arc már?
Érezteti, hogy ő megtesz minden, hogy nekem helyes legyen az aláírásom...
És én vagyok a hülye ha nem javítom ki amit a költő egyszer kiköltött...
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #20937 üzenetére
Bár azt jó lenne tudni, hogy Kölcsey idejében is helytelennek számított-e, ha igen, akkor lehetne belekötni, vagyis mégsem, mert a költő "így alkotta meg", hogy milyen okból, az nem számít (a művészeti alkotásokra jellemző, hogy bármikor elrugaszkodhatnak bármilyen szabálytól, de még a valóságtól is).
De így magunk közt szólva, aki ilyesmibe köt bele utólag, azzal valami baj van. -
törölt tag
válasz
EmberXY #20932 üzenetére
Két hiba van benne.
Az első: a mond nem helyes, mert kijelentő mód, a mondat értelme szerint viszont felszólító mód van, tehát: mondd (ez a mondjad rövid alakja)
A második: derűl. Ez bizony rövid ékezetes. Helyesen: derül.
PS: az öszve felfogható régies kifejezésnek, mert egyébként: össze. -
-
törölt tag
Ki lettem privátban oktatva, hogy nyelvtanilag helytelen az aláírásom...
Most legszívesebben a folyónak mennék, de be van fagyva az összes, korcsolyázni meg nem tudok...
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #20907 üzenetére
Ma megvettem a másodikat is, innentől be van fejezve a nagy nosztalgia.
Egyébként nem visszaváltható, úgy "cuzámmen" 499-be kerül, nincs külön üvegbetét.
Ahogy a keresletet nézem, napi szinten 1-2 hülye vesz belőle maximum, ma én voltam a szerencsés. Van még 20 db 9-es zsugorral, plusz 1-2 megbontott zsugor, szóval lesz belőle még egy darabig. Ha netán leárazzák, akkor esetleg veszek még, de egyébként nem. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20922 üzenetére
Az van a videón, ami alatta le van írva?
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #20921 üzenetére
Z a cvideo jut eszmbe rólaotk.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20918 üzenetére
Abba még bele se kötöttem, hogy vizet se látni a képen....
Bár, ha logikailag elemezzük a mondanivalót, akkor elmondhatjuk például, hogy:Ennek a képnek az elkészültekor én még sehol se voltam.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #20911 üzenetére
Az nem változott, a kátrány, foszforsav, cukor, víz, CO2 nem romlik meg....
DJ WOKKY: Én? Mikor? Valami félreértés lesz...
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #20907 üzenetére
Attól nem kell félni, hogy elkapkodják...
Kicsit olyan feeling, mint a Trooper sör, amikor beharangozták, hogy ilyen meg olyan limited edition lesz, és csak rendelni lehet, stb, haverokkal azon agyaltunk, hogy érné meg rendelni, aztán pár hónap múlva az Auchanban vettünk... -
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #20905 üzenetére
Nekem mondod? Alapesetben 10 literért nem adnék 500-at, DE a Züveg, ez a lényeg, ezt ugatom már két napja...
Ilyen üvegem sose volt, számításaim szerint még kisgyerek voltam, amikor utoljára forgalomban volt (te meg még a világon se voltál kb... ), és soha nem is lesz, mivel nem valószínű, hogy valaha újra így akarnák terjeszteni. Ezért vettem egyet, meg max még egyet, ha már szembetalálkoztam vele. Mmmmkey?
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #20902 üzenetére
Én is csak azért vettem, díszítésnek, meg egy kis nosztalgia...
500 ft, de már írtam egyszer, hogy olvasol te baszki?
Még arra nem jöttem rá, hogy visszaváltható-e és az üveg betét miatt ennyi, vagy csak simán ilyen drága, a blokkot nem raktam el, de majd pénteken megfigyelem. -
koshmar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged