Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Nagy melegre való tekintettel kivettem mára egy szabit. Meg péntekre is lesz egy.
Bár nagyon pihenni nem lesz idő, mert a kocsit csináljuk. Amolyan átalakító show lesz. Mindent csinálni kell rajta kb.
Majd dobok fel képeket -
aram01
nagyúr
nyár van ne rinyáljatok ezt a meleget vártuk már mióta
-
DJ WOKKY
addikt
De igen a császárfa magokról van szó. Én csak folytattam azon a szálon, ahol aram abbahagyta, tehát a Hollandiából érkező magokról, amit elvetve szép kis növények kikelnek, majd egy kis szárítás után és törés után finom süti alapanyagként szolgál, amitől mindenki jókedvre derül
-
koshmar
addikt
Sok év után ismét átélni egy térd rándulást... bele sem merek gondolni, milyen a ficam. Nekem okom is van rá.
-
-
-
Apika
addikt
Mennék haza a munkából, de kint ömlik az eső...
-
koshmar
addikt
Nem. Az is baj volt, hogy ideges voltam, és a sáros, keréknyomos földúton ész nélkül tapostam neki.
Egyszer szaladnom is kellett, mert az egyiknél nagyobb tempónál csúsztam el, és ugye a bicikli hiába áll meg hirtelen, én nem tudok. Az energia nem vész el, csak átalakul.
-
koshmar
addikt
Nagyon ritkán tényleg megtörténik, hogy abszolút picsára ázok. Természetesen biciklivel.
Úgy szarrá vert a jégeső, hogy piros foltok vannak a felsőtestemen.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
aram01 #12443 üzenetére
Grat a nyereményhez.
Akkor te is kezdesz fáradni kicsit igaz ?Bár ha hiszed ha nem, 2 éve dinnyeföldön melóztam. Napi 8-10-12-14 volt hogy 16 órát is.
Első pár hét kemény volt, de aztán hozzászoktam és elég volt az a napi 4-5 óra alvás, amit aludtam. És nem voltam annyira fáradt mint talán mostanság vagyokÉrdekes az ember szervezete, igaz ?
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Húú ez a hétvége nagyon elszaladt. Barátnőmék nagyszüleinél a 3x6m-es konyhában majdnem leszakadt a mennyezet (régi vályog ház., sárral tapasztott mennyezettel), ezért le kellett bontani az egész mennyezetet.
Persze el volt törve két gerenda is, pont egymás mellett, nem is csoda, hogy középen kb. 30cm-t jött lentebb a mennyezet !!Egyik nap lebontottuk, és újragerendáztuk, meg beléceztük. Illetve feltettük az OSB lapot.
Ma pedig a maradékot, tetőn szigetelés, vakolás a falon, stb.Kemény kis meló volt, szerintem vagy két napig vályogot fogok köpni attól a sok portól...
Erre mizu ? Látom ti sem voltatok nagyon aktívak.
-
aram01
nagyúr
megyünk bányásznapra, remélem fossá ázunk
-
koshmar
addikt
Szar minden.
-
DJ WOKKY
addikt
Sukár muzsika
Kötelező "olvasmány" !!!! -
DJ WOKKY
addikt
Hali.
Ki mit csinál ebben a változatos hétvégi napon ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest