-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
válasz
EmberXY #1043 üzenetére
Az hagyján, de miért nem vetették be a rendőrök a helikoptert, hogy előbb odaérjenek a szigetre? Volt egy órája, hogy szépen elvégezze amit kell! Az akció előtt az interneten közzé tett akciójára se reagáltak! Lehet azt hitték, hogy egy vicces fickó. Nekem úgy fest a dolog, ott volt segítség és nem is kicsi! Sok az ellentmondás!
-
EmberXY
veterán
-
Z86
őstag
válasz
EmberXY #1037 üzenetére
Jah, állítólag érdemes. Luxusbörtönben szállásolnak el, fizetik a kaját, és végre elkezdhetem a régóta tervezett maxi CD-m munkálatait a külön erre a célra épített börtön hangstúdióban. Címe Z86 és a thekknő lesz.
(#1036) Domxc:
Végül is lehet, ott biztos valami fjord partjára építették, esténként meg majd a lemenő napot fogom nézegetni miközben a bárpult fölött azon tanakodom, milyen piát keverjek magamnak -
DJ WOKKY
addikt
ti ragadozók, mindig kikezdtek valakit, mint én
-
koshmar
addikt
Úgy látom, itt páran beleestek pro-ba...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
huntermati #1008 üzenetére
Rosszul írta.
-
Zsom!
tag
válasz
huntermati #1008 üzenetére
Pedig nem.
-
huntermati
aktív tag
Üdv. Kalandor írta, hogy itt lehet trollkodni
-
ch003067
addikt
LOl túl az 1000 háeszen
AMúgy megjöttem, mára vége a munkának
-
EmberXY
veterán
A lelkiismeret büntetett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest