Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Hát az itt olvasottak nagyon elgondolkodtattak, hogy jó ötlet volt Wise számlát nyitni. A napokban várok egy nagyobb összeget öröklés címén. Írtam a kinti ügyvédnek, hogy tüntesse, fel a származás eredetét. Viszont milliós tételben költenék róla baromira nem tenne jót, ha letiltanának. Azt gondoltam eddig is, hogy mindenért díjat számolnak fel, de azt hogy letiltanak egy x milliós kifizetést nem gondoltam. Valószínűleg akkor jobban járok, ha előtte magyar számlára utalom a pénzt és onnan átkéretem az eladóval akkor az ingyenes jól tudom? Mivel kisebb összegeknél ez működik. Ettől most rossz álmaim lesznek amit ezekről a visszatartásokról olvastam. Amennyiben az eladóval lekéretem a termék árát akkor is vissza tartják? A Wisenél ilyen megoldás létezik? Bocs, de nem ki oktató le szólást kérek hanem hasznos tanácsot. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen egeret válasszak?
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Vezetékes FEJhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest