Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem ezt mondtam, kisarkítod az ember mondandóját ahogy eddig is szoktad.
Én csak olvasom a problémákat róla, nekem nem volt még gondom vele. Egyszer egy éve egy kimenő utalást állítottak meg, de egy üzenetbe beküldtem amit kértek, és fel nap múlva már tovább is ment. Magyar banknál én még ilyet soha nem tapasztaltam 30 év alatt, és ha sürgős utalás lenne akkor azért elég kellemetlen volna az ilyen. Nekem szerencsém volt hogy nem sos téma volt. Szóval én eddig abszolút elégedett vagyok vele csak amiket olvasok azok kicsit aggasztanak hogyha mondjuk erre kérnék fizetést és épp egyet megállítanak amikor az embernek pénzről lenne szüksége és akkor utána mondjuk esetleg napokig kellene levelezni hogy az ember a pénzéhez jusson azért az elég kellemetlen. Én második számlának használom egy magyar számla mellett szerintem ez a kombó tökéletesen megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest