Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
A hercehurca folytatódik.
Miután tegnap (szombaton) írtam egy levelet, hogy mégis mire várunk a csütörtökön indított utalásommal, ma érkezett egy levél, hogy töltsem fel, hogy jogosult vagyok-e a cég nevében eljárni, különben 7 napon belül minden összeget visszatérítenek. Ez a visszatérítés nem tudom mit jelent. Minden beérkező összeget visszautalnak a megrendelőknek?
A fiókomat pedig zárolták.
Egészen elképesztő. Ha ez lezárul, menekítem innen minden pénzemet. Nem pár millió parkol a céges számlán és most már gyomorgörccsel kelek-fekszek, hogy vajon hozzáférek-e majd a pénzemhez. Persze nyílván hozzá fogok, de ez nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest