Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lettin
újonc
Sziasztok! Most találtam rá a transferwise-ra. Volna vele kapcsolatban egy pár (lehet, hogy hülye) kérdésem. Hátha tudtok nekem segíteni.
Egy kisvállalkozásban dolgozom, elég sok olasz beszállító partnerünk van. Nagyon sok így az eurós utalásaink után a bankköltség, meg ráadásul nyilván magas árfolyamon tudunk forintos számláról átutalni/konvertálni eurót. Ezért figyeltünk fel erre a lehetőségre.
A következőkön gondolkoztam el: a forintos számláról átutalom a pénzt a transferwise számlára, ott átkonvertálom euróra, és onnan utalok a partnernek. A transferwise-os utalásra nem számítanak fel tranzakciós illetéket? A transferwise bankszámlát be kell jelentenem a NAV-nak, mint külföldi számlaszámot? Hivatalos bankszámlának számít, tehát egy esetleges ellenőrzés során a NAV erről elfogadja nekem, hogy kifizettem a partnert és nem fiktiv számlákat fogadok be? Tudok lehúzni online bankkivonatokat?
Köszi ha segítetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Esik a hóóó!!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest