Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na csak megszivtam. Hivtam a Schwab-ot, hogy akkor forditsak mar vissza ha magatol nem pattant vissza ennyi ido utan sem, pedig a wise azt irja, hogy ha nem stimmelnek az adatok, akkor 2-3 nap mulva visszakerul az indito szamlara. Megkerdeztek, hogy miert irtam az utalasba azt hogy wise (mondom az a ceg neve ahol a szamlam van...), meg hogy miert akartam odautalni, mondtam hogy csak akkor lett volna erdekes ha rendesen egybol atmegy, akkor jo volt az arfolyam, es naluk nem lehet usd->huf valtani. Mondtam hogy mar nem erdekem hogy atmenjen, cancel-lelni szeretnem.
Erre par oraval kesobb csak megerkeztettek
Szerintetek mennyire gaz ott tartani wise-on 2ezer dolcsit amig megint erdemes lesz valtani (vagy limitest beallitok ha van, majd megnezem, eddig nem hasznaltam, ezutan ha megerkezik forint kepeben a sajat szamlamra be is zarom a wise accountot, velem ne szorakozzanak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintetek mennyire gaz ott tartani wise-on 2ezer dolcsit amig megint erdemes lesz valtani (vagy limitest beallitok ha van, majd megnezem, eddig nem hasznaltam, ezutan ha megerkezik forint kepeben a sajat szamlamra be is zarom a wise accountot, velem ne szorakozzanak).