Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
2018 óta van Wise (akkor még Transferwise) MC kártyám, ami magyar kibocsátású. 2018-ban még 320 forint körül volt egy euró, most 365 körül van. Ezért akkor (2018-ban) úgy döntöttem, hogy Wise kártyával fizetem a Spotify családi csomagot, ami 7,99 EUR havonta. Hogy olcsóbb legyen a havi díj, több évre előre még 2018-ban 320 forintos árfolyamon váltottam eurót, amiből még most is fizetem a Spotify-t és más euróban fizetendő dolgokat. A gond ott van, hogy szeptemberben lejár a kártyám és az új Visa lesz, amit nem tudom, hogy elfogad-e majd a Spotify, mert nem vagyok meggyőződve róla, hogy az is magyar kibocsátású lesz. A Spotify havi díjat továbbra is a Wise euró egyenlegemből akarom fizetni, mert nincs euró számlám magyar banknál magyar kibocsátású euró alapú kártyával. A virtuális kártya sajnos belga, amit emiatt a Spotify nem fogad el, csak remélni tudom, hogy a cserekártya is magyar kibocsátású lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Képregény topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest