Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Rövid összefoglalás az újonnan szerzett tapasztalataimról:
- a regisztrációhoz fel kell tölteni pénzt, amit a saját számládról tudsz megtenni. Azaz az induláshoz kell egy "rendes" bankszámla. (Ezt nem tudom, ki lehet -e játszani, szerintem nem)
- Ha már van kártyád, B-től kaphatsz pénzt, de csak TW->TW közötti utalás lehetséges(ennek költsége van!). B, a saját számlájáról nem utalhat rá. Szóval B-nek is kell legyen TW-je, amire előbb feltölti.
- A feltöltés lehet bankkártyás, ekkor a TW 0,3%-ot felszámít.
- Lehet banki utalással feltölteni, ekkor kapsz banki adatokat, ahova pl a bankod online felületéről átutalást indítasz. Ekkor a TW nem számít fel árat, viszont a bankod a csomagodtól függően fel fog!! (pl nálam OTP-nél a csomagom alapján 0,3%-ot)
- Ha már rajta van a forint, utalhatsz más TW-jére forintot , ekkor tapasztalataim szerint fixen 1 eurónyit (300-310 ft körül) számol fel utalási költségként. (pl:1000 nél 300-at mutat, 10000 nél 310-et, ha jól tudom az utalás 300 ft+0,1-0,3%)
-Ha a forintod átváltod euróba nyilván annak is van költsége, ami szintén 0,3% (más valutába más a díj, de 0,3-0,5 körül van általában)Remélem jól összefoglaltam az elmúlt időszak kérdéseit

Az előnyökről meg az előbb volt összefoglaló írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest