Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Rövid összefoglalás az újonnan szerzett tapasztalataimról:
- a regisztrációhoz fel kell tölteni pénzt, amit a saját számládról tudsz megtenni. Azaz az induláshoz kell egy "rendes" bankszámla. (Ezt nem tudom, ki lehet -e játszani, szerintem nem)
- Ha már van kártyád, B-től kaphatsz pénzt, de csak TW->TW közötti utalás lehetséges(ennek költsége van!). B, a saját számlájáról nem utalhat rá. Szóval B-nek is kell legyen TW-je, amire előbb feltölti.
- A feltöltés lehet bankkártyás, ekkor a TW 0,3%-ot felszámít.
- Lehet banki utalással feltölteni, ekkor kapsz banki adatokat, ahova pl a bankod online felületéről átutalást indítasz. Ekkor a TW nem számít fel árat, viszont a bankod a csomagodtól függően fel fog!! (pl nálam OTP-nél a csomagom alapján 0,3%-ot)
- Ha már rajta van a forint, utalhatsz más TW-jére forintot , ekkor tapasztalataim szerint fixen 1 eurónyit (300-310 ft körül) számol fel utalási költségként. (pl:1000 nél 300-at mutat, 10000 nél 310-et, ha jól tudom az utalás 300 ft+0,1-0,3%)
-Ha a forintod átváltod euróba nyilván annak is van költsége, ami szintén 0,3% (más valutába más a díj, de 0,3-0,5 körül van általában)Remélem jól összefoglaltam az elmúlt időszak kérdéseit

Az előnyökről meg az előbb volt összefoglaló írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs