Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kártyámmal tudok fizetni ennyit egy összegben, be tudom állítani a fizetési limitet ekkorára.
De akkor, ha jól értem, nem fogadnak el ekkora összegre kártyás fizetést.Nem mondom, hogy minden világos lett. Akkor kérdeznék még, csak hogy lássam a folyamatot. Most ha az app-ban rámegyek, hogy küldés, kalkulátoron beütöm a kívánt összeget, legyen 14M forint és USD-t állítok be másik pénznemnek akkor kiírja az felkínált árfolyamot, a levonást és hogy mennyi fog végül megérkezni a kedvezményezetthez. Ha folytatom és megadom a kedvezményezettet, akkor mi fog ezután történni? Tehát akkor nyílik egy számlám? Azaz érdemesebb ezt előre megcsinálni?
De azt ugye jól tudom, hogy én belföldi utalásként tudok egyébként a TW-nek utalni és utána a TW-nél csak az a költség számolódik fel, amit előre kiír?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest