-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sajnos nem találtam a mobilappban olyan beállítási lehetőséget, amivel a nyelvet át lehet állítani angolra. Valószínűleg a rendszer beállított nyelvét veszi alapul. A lényeg, van itt két kép, amit akkor tölt be, ha az egyenlegeden lévő pénzt szeretnéd továbbküldeni.
Ha tegyük fel forintod van, az egyik az, amikor devizában akarod továbbküldeni, a másik az, amikor forintban.
Linkelem őket:
Azt az opciót értem, hogy "utalás az egyenlegedről".
Viszont meséljétek már el legyetek kedvesek, hogy a többi opció hogyan történik?
"Olcsó utalás" bankszámláról
"Gyors és egyszerű utalás" bankkártyárólEleve valamelyik egyenlegedről küldesz, ezért nem értem, hogy hogy férne hozzá a bankszámládhoz vagy a bankkártyádhoz?
Tudtommal bankszámlák esetén is csak azt lehet rögzíteni, hogy kik lesznek a "címzettjeid". Meg mikor hozzáadsz lóvét átutalással valamelyik egyenleghez, akkor rögzíti, hogy melyik számláról jött. De ezeket hogy használja fel a rendszer forrásként küldéshez?
A bankkártya részt sem értem, bár ott a terhelést még akár el is tudom képzelni, de a saját kártyáid is csak a lóvé kártyás hozzáadásakor rögzülnek. Mást nem valószínű, hogy lehet velük kezdeni. Plusz tudtommal kártyaadatokat is "címzettként" lehet felhasználni. Tehát ha megadsz kártyaadatot elvileg az egyenlegedből küld a megadott kártya mögötti számlára.
Szóval hogy van ez? Mi az a két dőlt betűs opció egyenlegből küldéskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Assetto Corsa EVO
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest