Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

Sajnos nem találtam a mobilappban olyan beállítási lehetőséget, amivel a nyelvet át lehet állítani angolra. Valószínűleg a rendszer beállított nyelvét veszi alapul. A lényeg, van itt két kép, amit akkor tölt be, ha az egyenlegeden lévő pénzt szeretnéd továbbküldeni.

Ha tegyük fel forintod van, az egyik az, amikor devizában akarod továbbküldeni, a másik az, amikor forintban.

Linkelem őket:

devizás

forintos

Azt az opciót értem, hogy "utalás az egyenlegedről".

Viszont meséljétek már el legyetek kedvesek, hogy a többi opció hogyan történik?

"Olcsó utalás" bankszámláról
    "Gyors és egyszerű utalás" bankkártyáról

Eleve valamelyik egyenlegedről küldesz, ezért nem értem, hogy hogy férne hozzá a bankszámládhoz vagy a bankkártyádhoz?

Tudtommal bankszámlák esetén is csak azt lehet rögzíteni, hogy kik lesznek a "címzettjeid". Meg mikor hozzáadsz lóvét átutalással valamelyik egyenleghez, akkor rögzíti, hogy melyik számláról jött. De ezeket hogy használja fel a rendszer forrásként küldéshez?

A bankkártya részt sem értem, bár ott a terhelést még akár el is tudom képzelni, de a saját kártyáid is csak a lóvé kártyás hozzáadásakor rögzülnek. Mást nem valószínű, hogy lehet velük kezdeni. Plusz tudtommal kártyaadatokat is "címzettként" lehet felhasználni. Tehát ha megadsz kártyaadatot elvileg az egyenlegedből küld a megadott kártya mögötti számlára.

Szóval hogy van ez? Mi az a két dőlt betűs opció egyenlegből küldéskor?

Új hozzászólás Aktív témák