Aktív témák
-
zizou
tag
Na, 1-2 dolgot teszteltem még...
Kiiktattam a switchet, de nincs köze a dologhoz. Viszont érdekes, hogy csak akkor áll vissza a normál kerékvágás, ha a Mele-t _teljesen_ áramtalanítom...
Ami még gyanús, hogy van néhány nagyobb félbehagyott torrent, és ahogy beindul a deluge elkezdi ellenőrizni őket, lehet , hogy az generál valami nagy forgalmat, és az öli meg a rendszert?Most kiiktattam a deluge-t, a mele csak samba server, és a régi windows-os notebookon fut a utorrent, teljesen pöpecz módon, a másolás is 11MB-tal folyik házon belül. Ha beindítanám a deluge-t egyből elszállna.
Mondjuk most, hogy jó, most kellene bekonfigolni a port forwardingot és utána beindítani a deluget...Let me check...
-
zizou
tag
"340g elég gyenge hardveresen a torrent elfektetheti könnyen."
Helló,
Hátha tudsz segíteni nekem is... szintén 340-es a router, a torrentezést egy Mele A2000 végzi, Ubuntu+Deluge segítségével. Eleinte minden zsírkirály volt, hasított a masina, de pár nap múlva elkezdett _nagyon_ belassulni30Mbites kábelnet, a router osztja szét, valamint van egy kis tplink switch is.
Namármost a torrent 2500kB/sec-ről 50-100kB/sec-re esett vissza, viszont a belső háló 10MB/sec sebessége is visszaesett kábé 500kB/sec-re!!! Ha kikapcsolom a deluge daemont, egyből minden király.
Előtte windowsos utorrenttel nyomultam, sose volt semmi gond... Az itteni leírás szerint próbáltam port forwarding-ot, próbáltam DMZ-be tenni a Mele-t, de semmiMi lehet a gebasz?
-Z
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest