- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TV antenna és jelerősítés
Aktív témák
-
JSX.Azki
csendes tag
Hello!
TP-LINK WR340GD típusú routerem van, már egy éve. Két asztali PC csatlakozik hozzá kábelen (8mbps modemes helyi net) + 1 laptop wifi-n. Utóbbival van gondom. Tavaly ment a wifi rendesen, kivéve ha jelszóval próbáltam védeni, mert akkor azt csinálta, hogy kb. 1 percig volt net, utána 10 percig nem (látta a netet de gyakorlatilag nem küldött és fogadott adatokat) és ez így tovább. Hálistennek nem lakom forgalmas környéken, ezért nem volt gond, hogy nem volt jelszóval védve. A laptopon csak nyáron használom a wifi-t, mert évközben nincs itthon. Most amikor hazahoztam, már jelszavas védelem nélkül is szarakodik a net, az előbb leírt módon. A laptopom amúgy nem mai csirke, 5 éves ASUS de eddig nem volt semmi gondja. Bocs a laikus nyelvezetért, nem igazán vagyok szakértő és perpillanat nem tudok senki olyat lecsábítani ide, aki jobban értene hozzá. Ha bárki tud vmit segíteni, megköszönném!
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bittorrent topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest