Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox55
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Hello Alex!
2,5 napig szívtam az Openwrt és a transmission duóval, de nem az igazi.
Ha lenne egy kis időd, megköszönném az all in one flash-t DIR-825-re is.
Szinte minden verziót végigjátszottam trunk, backfire, amit találtam a net-et, de
mindegyikkel volt valami gáz. Pl. a legutolsó trunk verzió esetében az összes csomag
kompatibilis volt, de a samba-ra másolás csak 970kbyte/s volt. A tiédnél a samba
~16000kbyte/s-el működött, de ott a transmission 4 szálon indult el, majd azonnal leállt. 2 nap teljes szívás után feladtam.
Ha szánnál rám egy kis időt kérlek állíts össze egy csomagot. Egyébként miért olyan lassú
a samba a mostani trunk release-n, a januári firmare-en meg tökéletes?
Az overlay méretét nem lehet feljebb nyomni? Mert ha 1Mbyte-al lehetne, akkor nem kellene
extroot-ot használnom. Vagy ez valami szabvány méret? Az is érdekelne, hogyan állítasz össze egy release-t, mivel build-eled, illetve melyik forrást használod?Üdv.:
fox55 -
k_krisz
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Hát most nem tudom megmondani mert visszatettem a gyári fw.-t
Este megnézem.
Még annyi, hogy elsőnek sima openwrt-t tettem fel és magam szerettem volna felpakolni a cuccokat de már ott is bukott a mutatvány a csináljunk netet résznél.
Ott a vi /etc/config/network résznél ezt mutatta emlékeim szerintconfig 'interface' 'wan'
option 'ifname' 'eth0.2'
option 'proto' 'dhcp'és én hozzáadtam a megfelelő mac címet ezzel majd ment + kilépés és reboot
option 'macaddr' '00:12:xx..stb maccím'Ezzel szintén nem jutottam el addig, hogy legyen net!
Szerintem a te fw.-eddel is hasonló ez a file
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő