Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #2350 üzenetére
Itt a masik filerol keszult analizis. A samba visszakapcsolasa utan kerultek fel...
Tuzfalnál a lan - tovabbitott forgalom -nak nem eldobnak kene lennie? Haversracnal igy van, elmeletileg neki nincsenek nyitva a nem forwardolt portjai. (mint peldaul nekem a statisztika is latszik kivulrol)
Logok nincsenek, annyi idom nem volt hogy mindent finomhangoljak 100asra. (most is aludnom kellene, ejszakas 12-ben vagyok még ma este 6tol...) Jelszóm feltörése esélytelen, tizenX karakter, kisnagybetű szám és speckarakter...
mod: itt egy logszeruseg, elmeletileg ezekrol az ip-krol nyultak sambahoz: [link] (10:31 és 10:09 a letrehozasi idohoz tartozo ip. elso biztos masodik nem....)
Tuzfalat atallitottam amit fent irtam, megnezzuk mikor felkelek par ora mulva, lesz-é meglepim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Politika
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest