-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #14164 üzenetére
-
Sziasztok.
Hátha tud valaki segíteni mert megőrülök.
Szóval a routerem pár napja azt játsza hogy egyszercsak a wifi n nem szolgáltat semmit. SSID van látom de ennyi, nincs rajta adatforgalom. Ilyenkor az eszköz sem pingelhető vagy néha 2000ms feletti pinget ad vissza.
Ezt újraindítás után kb 30-40 perc után jelentkezik. Addig minden OK.
Próbáltam frissíteni az FW-t hátha. De ugyanaz.
Aztán próbáltam DD-WRT-t rárakni azzal kb 1 napig jó volt de megint ugyanaz.
Most legfrisebb gyári FW-van rajta, de megint kezdődik ez a hálózati szakadozás.Mi lehet gond? HW-es vagy SW-es? Hogy állnátok neki a hibakeresésnek?
Ötletem sincs, ilyet még nem láttam.
SEGÍTSETEK KÉRLEK!Üdv
-
-
Sziasztok
Gyári FW-vel használom a routeremet. FTP-t szeretnék beállítani. Lenne két hülye kérdésem:1.) DDNS nem a WAN IP-re updatel hanem valami másra. Ha megnézem kívülröl az IP-m én is ugyanazt látom, de a WAN IP-m más. Miért?
2.) Localban elérem az FTP-t. Be van állítva hogy interneten is menjen, kötet is van hozzá adva. De ott ip alapon semmi. (remote management megy! szóval jó az ip).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest