- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Eugene2 #5229 üzenetére
na akkor jól sejtettem...nem vagyok boldog
átlag hétköznapokra még el is megy így a dolog (ritkán egy film le 400K-val,fel 80K), mert 2 fölé nem megy a load, és a proci tuti nem füstöl el, hiszen alig van terhelve...
csak pont ilyenkor amikor mindenki itthon van, menne a PS2+ filmnézés+ seed + esetleg letöltés, ami régi HDD-vel simén ment, viszont most viszavett seed-del is van hogy beszaggat még a 2GB-os xvid is -
suste
veterán
válasz
Eugene2 #5225 üzenetére
milyen a HDD?
USB2 vagy USB3?
Én is szenvedek mostanában a magas load miatt, és az már biztos, hogy az új 1TB-s USB3-as HDD írás/olvasás okozza, mert ha leállítom a TM-et akkor, a load lemegy 0,1-re. Ha TM csak 80K-val seedel (letöltés nincsen!), akkor is felmegy 1 fölé, pedig a régi USB2-es HDD-vel ilyenkor 0,4 körül volt. Top-ban látszik, hogya TM kb15% CPU-t eszik (ami teljesen rendben is van), más folyamat nem használ CPU-t, viszont az IO=30-40%
.
Ezekből arra gondolok, hogy esetleg az USB3-as vinyóval van baja, valamiért nem kezeli rendesen, pedig mennie kellene simán USB2-n is rendesen. Már letiltotam a SWAP-ot és a TM cash-t is, hogy ezek írása/olvasása se terhelje feleslegesen a routert, de csak nagyon kicsit lett jobb.
Következő lehetőség, hogy kipróbálom majd a legújabb trunk-ot, hátha javítottak valamit az USB támogatáson (ha tényleg ez a baj, és nem a HDD szarakodik) -
-
-
-
-
-
Eugene2
csendes tag
válasz
Eugene2 #5196 üzenetére
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni nekem, hogy miért dobál le a HDD-ről a router (előző hozzászólásom)? Ha adok neki egy másolási feladatot, akkor gyakorlatilag ledob/lefagy és ahogy figyeltem a Memory free résznél (Status - Overview) ~1000kb környéki méretet látok 1%-körül. Kifutok a memóriából? Ez normális így? Már újra flash-eltem a firmware-t de ugyan azt csinálja még kábelen is. Se WiFi-t, se Transmissiont nem kapcsoltam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest