- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Értem én, hogy nem NAS. Most egy régi PC-ből kioperált alaplap és egy kis notebook hdd szolgál ugyanerre a célra, aminek a fogyasztását sokallom kissé. Igaz az még akkor készült, amikor a net előfizetésem még telefonos volt, így egy halom más is rajta van (tűzfal, pppoe, smtp szerver, stb...), de az idők során az egyes funkciók helyett lettek kis céleszközök, így már értelmetlen egy PC-t fenntartani erre. Az SMTP szerver is már csak spam és vírus szűrő a család 5 postaládájához, de már mindenkinek van megfelelő gépe arra, hogy önállóan megoldja ezt is. A torrent kliens és egy közös tárterület az, amit ki kell szolgálnia. Igaz, erre a NAS a célgép, de nem baj, ha a szolgáltató HGW-je mellett van még egy eszköz, ami wifi-t és LAN switchet tud szolgáltatni. Ráadásul talán még olcsóbb is, mint egy NAS és bele egy HDD.
Megnézem az Archer-t is. Ahhoz van openwrt?
Külső tápos házba egy 3,5-esd wd red, vagy esetleg egy eleve külső hdd-nek készült 2,5-es a jobb hozzá? Van egy Hitachi TOURO 1 TB-s külső diszkem...
A legfőbb cél a hangtalan és kis fogyasztású eszköz.Amúgy én is gondolkodtam egy Raspberry-n erre a célra, de túl sok a lefagyás, ahogy olvasgatom a különféle fórumokon... Meg mire rendes, működőképes, bedobozolt cucc lesz belőle, már egy NAS árán is túl van a költsége...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest