- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- XMLTV EPG letöltő progi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Nekem amióta visszaraktam 20 mhz-re normál netezés mellett teljesen jó a kapcsolat, de amint kap egy nagyobb terhelést(letöltés maximális(20mbites) sebességen, torrent, 2 hd videó netről egyszerre) eldobja a kapcsolatot, majd visszacsatlakozik azonnal. Sehol máshol nem csinálja, csak az emeleten, abban a szobában. Egy métert arrébbjövök, kiállok az ajtóba és nem tudom reprodukálni ezt, de még 40mhz-en sem. Csatornából a 7-esen van(itt a környéken a wifik közül van 5-6 11-es, 2-3 6-os meg egy-kettő random, 7-esen nincs semmi). Kíváncsian várom mire juttok, jó lenne ezt megoldani, mert egyébként ezzel a routerrel és a netváltás miatti routeráthelyezéssel végre nem kell használni az extenderem(amit szintén nem lehetett tökéletesen stabilra beállítani, a gyári t-home-os vacak miatt).
Más: mit nem csinálok jól, amiatt hektikusan működik a p910nd printerszerver? Bekapcsoltam a p910nd-t, 9100-as porton hagytam, kikapcsoltam a kétirányú módot(így volt hajlandó működni), és a klienseket ez alapján állítottam be(1 Mac, 3 Win). Majd miután így egyszerűen nem működött, ezt megcsináltam, aztán egy darabig működött a win-es gépek közül kettőn, majd a mac-en is sikerült többszöri nyomtatóhozzáadás után, de másnap amikor újra lettek indítva a gépek megint semmi. Újra beállítottam az egészet, és mára ugyancsak semmi. Mit csinálok rosszul? A nyomtatónak semmi baja, és osztottam már meg egy ilyenen is, szóval nem hiszem, hogy ezen nem lehetne ezt megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged