Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Illetve ami még eszembe jutott:
Van egy 8 gigás pen-em. Azt csatlakoztatom, megnézem hogyan látja a gép, és a formázásnál ill csatolásnál azt adom meg neki ntfs-3g -o rw,noatime /dev/sda1 /mnt/hdd ahol sda1 helyett sdXX-et adok meg?
Ez esetben nem kell átírnom az összes további parancskódnál az elérési utat.Kérlek, erősíts meg!!!
-
Lacics25
aktív tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Igen, ez a tervem, köszönöm! Valójában ezt is olvastam és még értem is, hogy mit miért és hogyan. Ami aggaszt, az a NTFS-re formázás. Sok próbálkozás után sikerült beállítanom 2 db hdd-t és most úgy tűnik kezdem előlről az egészet.
A "külső meghajtóra telepítés és cserehely beállítása" ha jól értelmezem extrootos particiót jelent? Ha igen, az megvan, működik is. Csakhogy annyira még nem értem mit csinálok, hogy a leírt elérési utakat és parancsokat helyesen irjam át.Tehát: amennyiben mindent elkezdek szűz rendszerre telepíteni, akkor használhatom ezeket az elérési utakat?
Remélem érthető valamennyire mit is akartam kérdezni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest