Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ka64
tag
Na, sikerült a nyomtatás. A gyárival nem ment, mindent kipróbáltam, éjszakákon át próbálkoztam.
Tegnap feltettem Vargalex féle firmware-t (
), és pikk-pakk megy a nyomtatás.
Ezt csak azért írom le, mert korábban tartottam a romolástól. Olvasgatva a fórumot, úgy tűnt, hogy linux rendszergazdáknak való feladat. Most bátran kijelenthetem, hogy egy átlagos számítógép felhasználó -én is max az vagyok- kockázat nélkül belevághat.Ha már nyomtatás. Androidos telefonról lehet-e valahogy nyomtatni. Google keresés alapján vannak megoldások -pl Google cloud printer-, de úgy értelmeztem, hogy ezek mind PC-n keresztül nyomtatnak. Én azt szeretném, hogy PC kihagyásával, közvetlenül a routerre kötött nyomtatóval lehessen nyomtatni.
ka64
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest