Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az nem gond, ha telepíteni kell valamit, csak működjön.
Azt hogy érted, hogy egyszerre csak egy kliens használhatja? Mert az még okés, hogy csak egyetlen nyomtatási feladatot tud kiszolgálni, ha nincs benne teljes print queue kezelés, de azt már igencsak hihetetlennek tartanám, ha maga a kliensoldali szoftver csak 1 gépre lehetne telepítve.
Remélem nem így gondoltad. Mondjuk nem én vagyok az, aki a családban többet nyomtat, de "hagyományból" hozzám van bedugva a nyomtató. Mondjuk a laposba amúgy sem lehetne, mert az azért hordozható, hogy mindíg máshol legyen 
Új hozzászólás Aktív témák
- Uher UA-160 R
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Remélem nem így gondoltad. Mondjuk nem én vagyok az, aki a családban többet nyomtat, de "hagyományból" hozzám van bedugva a nyomtató. Mondjuk a laposba amúgy sem lehetne, mert az azért hordozható, hogy mindíg máshol legyen