-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sec0nd
tag
válasz
kaciokos #2326 üzenetére
De árban meg olcsóbban veszek egy WD Red-et, ami elvileg NAS-okra optimalizált, tehát bírja a kiképzést, illetve ha később NAS-om lesz, abban is tudom használni. Ezért gondoltam belsőre. Egyébként érdemes red-et venni, vagy a green is jó? Tápos házzal a router ki tudja kapcsolni a HDD-t? Mert lehet beállítanám, hogy éjszaka ne menjen feleslegesen...
Köszi!
-
suste
veterán
válasz
kaciokos #2326 üzenetére
+1, nekem is gyári külső van, gond nélkül megy plusz táp nélkül
Kinek milyen helyen van a router? Levegőzés, melegedés?
Jön a nyár, gondolkodom, hogy kellene-e valami hűtés neki.
1043-as nagyon melegedett, ezt egyelőre nem érzem olyan vészesnek, de 2M magasan van, és műanyag lap van elötte, csak felfelé levegőzhet........ (ráadásul a tetején van a vinyó is) -
hati
addikt
válasz
kaciokos #1947 üzenetére
Nem sikerül beállítani a 300Mb-es wifit, pedig a kliens tudja (a 1043-hoz úgy csatlakozik). Hol lehet a hiba?
config wifi-device radio0
option type mac80211
option channel 3
option macaddr xxx
option hwmode 11ng
option 'htmode' 'HT40+'
list ht_capab LDPC
list ht_capab SHORT-GI-20
list ht_capab SHORT-GI-40
list ht_capab TX-STBC
list ht_capab RX-STBC1
list ht_capab DSSS_CCK-40
option 'country' 'US'
option 'noscan' '1'
option 'txpower' '23'config wifi-iface
option device radio0
option network lan
option mode ap
option ssid OpenWrt
option 'encryption' 'psk2'
option 'key' 'xxx'
option 'isolate' '0'
option 'bgscan' '0' -
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #1936 üzenetére
Lehet, hogy ez már kicsit off, de kimásoltam a tanúsítványt a routerről, felinstalláltam, a böngészőm (IE10) mégis panaszkodik, hogy nem jó, ha https-sel nyitom meg a LuCI-t. Megpróbáltam a "Trusted Root Certification Authorities"-be tenni, de semmi változás.
Most így végiggondolva, lehet, hogy az a probléma, hogy átneveztem a router-t, a tanúsítvány viszont OpenWrt névre szól? Ebben az esetben újra lehet generálni a tanúsítványt a routeren?
Tudom, hogy elég piti probléma, csak piszkálja a csőröm.
-
vargalex
félisten
válasz
kaciokos #1917 üzenetére
Szia!
1. Azért panaszkodik a böngésződ, mert ez egy saját aláírással rendelkező tanúsítvány (nem egy hivatalos, publikus). A /etc/uhttpd.crt a certificate file és a /etc/uhttpd.key a key file.
2. Annyit jelent, hogy LuCI-ból új wifi hozzáadása esetén automatikusan létrehozható az interface is. Régen sem volt semmilyen külön gomb (mivel az OpenWrt-nél nincsenek kiemelt interface-ok, mind egyenértékű), de többet kellett "mókolni". Ezzel a hibajeggyel függ össze. -
suste
veterán
válasz
kaciokos #1917 üzenetére
szia
1: letölthető tanúsitványról én nem tudok
2: ez egy jó kérdés, mert régebben mintha láttam volna a bepipálási lehetőséget, de most az 1.1.5-ben és az 1.1.7-ben sem láttam.....akartam is kérdezni Alexet, de elfelejtettem....de majd most hátha kiderül, hogy rossz helyen keressük (én az interfésznekél is néztem, meg a wifi-nél is)
(egyébként megtalálod a részletes leírást a 1043-as fórumában, ha guest-tre rákeresel) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest