- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
TP-Link WR842ND - N300 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
hol olvastál negatívat?
csak újra leírtam, hogy mit kell tenned: olvasni
ha már leírtál valamit 50szer (kereső), majd csináltál readme-ket belőle, elég egyértelmű nevet adtál nekik (install), beszámoztad hogy látható legyen a sorrend, és ezt belinkelik az érdeklődőnek, akkor szerintem nem kéne elvárnia, hogy a szájába rágják, hogy mit kell csinálni....
ehhez tényleg nem kell hozzáértésa beépített funkciós fájlokat töröltem, mert mint már írtam, a changelog pontosabb infókat tartalmaz, és nem akarom, hogy valakit félre vezessen a régi leírás....
a 10--8MB_telepitett _csomagok_0.4.txt, mint látható a 10-es számmal szerepel, tehát nem ez az elsődleges infó (a 00, és 01 kell neked
), sőt inkább csak hozzáértőknek mond valamit...
-
Headless
őstag
A 04.txt-t semmiképp ne olvasd el mert, mert azok a régi verziókra készültek a 0.4-eshez nyilván. Én azt a verziót nem ajánlom(jelenleg legfrissebb a 0.7-es)... Suste nyilván azért vette le azokat a fájlokat, mert az egy egyszerű opkg lista. Amiből nemhogy egy halandó ember, de még én sem látnám át, hogy akkor mi is van benne... Ezért maradt a changelog, az tartalmazza nagyjából, mi van benne... A telepítésről meg ott van az install, valamint a specifikus beállítási readme-k.
-
MarQs
senior tag
Igen, jól látod!
Suste átrendezte a listát - szerintem részben hatásodra- hogy még egyértelműbb legyen a történet...
Suste!
A hétvégén frissítettem egy routert a 0.7-es verzióra. Nagyon pofás lett az integrált 9092-es felület - korábban a 0.5-össel dolgozhattam, mert még nem láttam így, ebben a formában, ezekkel az ikonokkal. Az új funkciókon is csak pislogtam - nagyon jók! Amúgy a vendéghálózat lett aktiválva. Frankón működik! Reset nélkül, csak szimplán bekapcsolva a már korábban bekonfigolt rendszeren is...Újfent köszönöm a munkádat!
-
MarQs
senior tag
Még annyival kiegészítem az előzőeket neked, hogy:
- összegellenőrzéshez (windows alatt) egyszerű, de hasznos az Md5Checker progi,
- valamint, semmiképp ne hagyd ki a 99--webrevert_readme.txt-t se! -
MarQs
senior tag
Ha érdekel, milyen funkciók vannak suste firmware-ében, akkor ezt olvasd: 00--8MB_beepitett_funkciok_0.4.txt (8MB a router flash memóriájának mérete.)
Illetve, böngészd át ez is: !00--CHANGELOG.txt
(Ebben is találsz hasznos infókat - ha most még nem is tiszta...)Utána sorban: 01--!!!install.txt -> 01--!basic_config_readme.txt
Ha csatlakoztatnál HDD-t is: 02--!!mount_format_readme.txt
Ha pedig használnád a beépített torrentklienst, akkor: 03--transmission_readme.txt
A többit, ha épp nem tudod mi, akkor egyelőre nincs vele dolgod - persze ártani nem fog, ha belenézel azokba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képregény topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Jelszókezelők
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest