- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
TP-Link WR842ND - N300 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
Routeren formáztam, de most megcsináltam újra, ahogy írtad: swap off gomb, aztán a formázó felületen a 2.2-es opcióval (swap+ext4) particionáltam, de nem hozott változást. Ezután kipróbáltam a 2.1-es opcióval, hogy csak egy darab ext4 partíció legyen, de semmi. Maradt ugyanaz a felállás, ugyanazokkal a Transmission által létrehozott fájlokkal, könyvtárakkal, tárhelyhiánnyal, pedig az utolsó, 2.1-es formázás előtt direkt leállítottam a TM-et, hogy ne fusson és csak egy full üres ext4-re formázott HDD-t kapjak felcsatlakoztatva. (Formázó felületen az "enabling and starting transmission-daemon" checkbox se volt kipipálva.)
Elvileg a vinyó jó, de azért leteszteltetem gépre csatlakoztatva, aztán intézek egy aktív hubot a routerhez...
Csatolási pontok továbbra is ugyanúgy állnak (most) egy darab ext4 partícióval:...jah, és mintha magától átállt volna magyarról angol nyelvre a menü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest