- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
suste
veterán
én nem igazán teszteltem (konkrétan ki van kapcsolva
)
de ha az AC miatt vetted a routert, akkor nem volt jó választás szerintem....le is írták mások
vagy legalábbis ne openwrt-vel akard használni, mert gyári fw-vel ha jól tudom jóval gyorsabb az ACa normál "N"-es 5Ghz-es sebességel, ha jól tudom nincsen gond openwrt-vel sem, de akkor meg bőven elég lett volna az olcsóbb 3600-as tplink, főleg ha nem akarsz torrentezni és egyéb erőforrásigényes dolgot futtatni...
amiért jó vétel ez a router, az a 16MB flash, és a 720-as proci
és persze pont ezekből szinte semmit nem használ a gyári fw -
chros
őstag
Ha penz igazabol nem szamit, akkor tedd fel ezt a kerdest az Asus topikban is (Tplink vs Asus)
En biztos vagyok benne, hogy ok azt javasoljak majd. Nekem nem volt sajnos meg, mert nem erdeklodtem korbe, mielott megvettem volna ezt. De most kene vennem, akkor azt hiszem azt vennem, persze miutan a tobbiektol erdeklodtem. -
mukisrác
aktív tag
Én gyári állapotban használom.
Kiszolgál egy 100/100as digis netet.
Router után LAN-on van egy HP microserver, amin fut a torrent kliens, kapcsolódik hozzá még LAN-on egy WD media player. Filmek full HD - ban simán mennek, torrent 0/24-ben fut. A microservert Wifi-n keresztül egy RDP-vel érem el, így gondolom a port forward is működik rendesen.
Április óta használom a routert, a gyári firmware frissítés utáni újraindulást nem számolva nem kellett kikapcsolni /újra indítani, elég stabilan teszi a dolgát
Kiszolgál még 2 telefont, 2 tabletet és egy másik tv-t 5ghz-en, 1 nyomtatót és 2 laptopot 2,4 GHz-en.
Remélem sok kérdésedre választ adtam, ha valami érdekel még, kérdezz bátran, hátha tudok rá válaszolni -
chros
őstag
Egy-ket oldallal hatrebb valaki nagyon dicserte a gyari firmware-et, olvass vissza, es irj neki privit ha ide nem valaszol.
En egy percig sem hasznaltam a gyarit, suste kivalo firmware-eit pakoltam ra, most az enyem fut. De openwrt alatt az 5GHz-es wifi-vel bajok vannak rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest