-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPapa2
tag
Tisztelettel kérdem!
Tudja valaki? Yaris HSD-be tolató radar beköthető simán a tolató lámpára. Sajnos gyárilag nem opció. Meg is van az "eredménye". Most van a festőnél, sürgősen be szeretnék rakni egyet. -
FeriPapa2
tag
válasz molnarpeter #6822 üzenetére
Kösz de azt szeretném tudni, hogy kell e mókolni? Az eddig is világos volt, hogy vagy kell vagy nem kell!
-
FeriPapa2
tag
válasz molnarkrav #6820 üzenetére
Az én autóm is így lett véve. Azt jelenti, hogy a lízing lejártakor a Toyota az autó akkori állapotának megfelelő piaci áron visszavásárolja és maradvány érték és az autó ára közti különbözetet beszámítja egy esetleges új autó vásárlás önrészeként. Ha nem akarsz újat akkor vagy kifizeted egyben vagy tovább törlesztheted.
-
FeriPapa2
tag
Szerelt már be valaki utólag tolató radart Yaris 2017+ -ba?
-
FeriPapa2
tag
-
FeriPapa2
tag
Volt-e már valakinek ilyen hibája:
4. éves a YARIS Hibryd autóm. Néha előfordult, hogy a keréknyomás jelzés jelzett, de újra indítással mindig helyre állt ill. a téli szetten nincs is olyankor folyamatosan jelez. Most viszont éppen szervízbe vittem, akkor reggel megint bejelzett, de úgy is maradt. A szervízbe megnézték, azt mondta a szerelő: nem talált hibát és reszetelte. Sajnos újra jelez és nem szűnik meg. A "Tire Assistan" nézve minden szenzor jó és a nyomások is. Mire lehet számítani, hol lehet a hiba? -
FeriPapa2
tag
Volt-e már valakinek ilyen hibája:
4. éves a YARIS Hibryd autóm. Néha előfordult, hogy a keréknyomás jelzés jelzett, de újra indítással mindig helyre állt ill. a téli szetten nincs is olyankor folyamatosan jelez. Most viszont éppen szervízbe vittem, akkor reggel megint bejelzett, de úgy is maradt. A szervízbe megnézték, azt mondta a szerelő: nem talált hibát és reszetelte. Sajnos újra jelez és nem szűnik meg. A "Tire Assistan" nézve minden szenzor jó és a nyomások is. Mire lehet számítani, hol lehet a hiba? -
FeriPapa2
tag
válasz kw3v865 #12242 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat, de itt nem arról van szó, hogy nem jó a nyomás meg a jeladó össze van keverve. A nyomásokat pontosabban nem lehet beállítani. Hátul századra egyforma elöl is majdnem. A kerekek úgy vannak, ahogy a képeken - le van ellenőrizve. A tavaszi csere óta augusztusig nem volt vele semmi gond. A kerekekről a jelek a második szintre is elérnek, veszem egy RTL433 stickkel az okos rendszeremmel.
Viszem szervízbe mert nemsoká menni kell műszakira, akkorra jónak kell lenni. Csak az a kérdés, hogy pl. lesz-e szoftver fissítés és garanciában megy-e? Mert azt hallottam, ha frissíteni kell, akkor a navigációval együtt lehet csak, azt meg ki kellene fizetni. Hát azt nem szeretném. Mellesleg az egyik oldalon a hosszú nappali ledcsík is kihunyt. Úgyhogy van bajom. Műszakira az is kelleni fog. -
FeriPapa2
tag
Pénteken voltam vele a B.csabai márkaszervízbe. Valami elkonfigurálódott az agyába. Azóta jó. (Lehet az, hogy valahol egy másik autó jele betéved a rendszerbe?) Nekem egy garnítúra van. Eddig amikor lecseréltem jelzett, ha visszaraktam rendben volt.
Munkalapot sem írtak rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest