Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Én az Aurisban nem programoztam be semmit , hanem van olyan opció , hogy kiírja az aktuálisan fogható adókat , és onnan választok .
Mindjárt lemegyek az autómhoz , megnézem , mi a helyzet a rádióadók törlésével .Szerk : 1x-2x én is lefulladtam az elején . Meg más is , aki kipróbálta az autómat . Nálam az a helyzet , hogy nagy az autó tömege , az 1,2 l-es motorhoz (turbógondolom elinduláskor nem dolgozik ) . Mármint elinduláskor számít a nagy " lendtömeg " . Persze , ha jön a turbó hatása , nincs gond ...
Legalább is erre gondoltam . De itt teljesen más a te autód és a benne levő motor .
Ha előbb nem jól gondoltam a dolgokra , majd valaki megírja ...Szerk 2.: Esik az eső ,nincs kedvem lemenni a parkolóba , megnézni a rádiót
. Ha esetleg nem tudod megoldani , holnap megnézem . Bár , lehet addig megírják , vagy megoldod .
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legalább is erre gondoltam . De itt teljesen más a te autód és a benne levő motor .
. Ha esetleg nem tudod megoldani , holnap megnézem . Bár , lehet addig megírják , vagy megoldod .