- Milyen videókártyát?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Nem. neki eleve ez volt.
A szemelyes velemenyem pedig az, h ez inkabb indok kereses, h miert is kell autot valtani.
En rendszeresen jarok ilyen es ennel sokkal durvabb (jarda)szegelyekkel korberakott helyeken. Ami szemmel gazos oda eleve nem is probalok beallni.
Karacsony elott volt olyan, h nagyon kilogtam volna igy nem mertem eleve elorebb allni, kerestem masik helyet.Akit esetleg erdekel egy kis hasznalati tapasztalat (2021.10. havis 2.0 Corolla TS) annel roviden elmondanam, hogy:
- A decemberi idoszakban sikerult 2x lefutnom ugyanazt a tavot (2x ~890km)
Vegig tempomapt 140. A kulonbseg annyi volt, h az elso utnal durvan esett az eso igy sokszor kellett visszabb vennem a tempobol nehol 120 korulire vagy meg az ala is.
A tempomat nekem igy neha mar tul "aggressziv" volt, igy eloszor kiprobaltam az ECO modot.
Meglepoen jol vizsgazott igy a rendszer, bar a gaz adagolasa nagyon furcsa/lusta lett a normal allashoz kepest. Fogyasztasban 3dl lett a kulonbseg 6.4l vs 6.7l (95% autopalya)
- Voltam 0. szervizen (~6000km) csak szuro, olaj + munkadij. 46e Ft-ot fizettem.
Azert itt volt egy kisse furi eszrevetelem. Az olajat (0W-16) hatulrol hoztak 2 Eneosos kannaban. En azt hittem uj, de egyik kupak sem "reccsent" es a 2. kannaban is epp annyi volt amennyi a feltoltesi mennyiseghez meg hianyzott. Gondolom, h hatul merik ki a nagy hordobol. Johiszemu vagyok, de ez kicsit furan vette ki magat.
- A fedelzeti kijelzo egeszen pontosan szamolja a fogyasztast. Eddig max 1dl kulonbseget fedeztem fol.
- A extra nagy rahagyas a benzinnel tovabbra is bosszant, de majd megszokom
- A zongoralakk feluletek meg igy 2 honappal kesobb is tokeletesen karcmentesek, de erre nekem kell szereznem v.mi foliat mert minden egyes portorlesnel felek, h megkarcolom. Viszont a poros belso meg baromira zavar.
- A Goodyear vector 4seasons 3 nagyon jol viselkedett teli korulmenyek kozott. Hoban 2x mentem ott eleve nagyon figyaztam, mert a friss ho alatt mar volt egy letaposott/jegesebb reteg. A hideg es az sok eso viszont nem volt problema. Tudom nem fair a CC+ al osszehasonlitani (foleg, h az a Priuson volt) na meg mert ez ujabb fejlesztes es a Michelin mar futott alulrol 30e km-t, de kanyarban es fekezesnel is lenyegesen jobbnak erzodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest