Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• No.01

addikt

válasz Cifu #13186 üzenetére

Nem. neki eleve ez volt.

A szemelyes velemenyem pedig az, h ez inkabb indok kereses, h miert is kell autot valtani.
    En rendszeresen jarok ilyen es ennel sokkal durvabb (jarda)szegelyekkel korberakott helyeken. Ami szemmel gazos oda eleve nem is probalok beallni.
    Karacsony elott volt olyan, h nagyon kilogtam volna igy nem mertem eleve elorebb allni, kerestem masik helyet.

Akit esetleg erdekel egy kis hasznalati tapasztalat (2021.10. havis 2.0 Corolla TS) annel roviden elmondanam, hogy:
    - A decemberi idoszakban sikerult 2x lefutnom ugyanazt a tavot (2x ~890km)
    Vegig tempomapt 140. A kulonbseg annyi volt, h az elso utnal durvan esett az eso igy sokszor kellett visszabb vennem a tempobol nehol 120 korulire vagy meg az ala is.
    A tempomat nekem igy neha mar tul "aggressziv" volt, igy eloszor kiprobaltam az ECO modot.
    Meglepoen jol vizsgazott igy a rendszer, bar a gaz adagolasa nagyon furcsa/lusta lett a normal allashoz kepest. Fogyasztasban 3dl lett a kulonbseg 6.4l vs 6.7l (95% autopalya)
    - Voltam 0. szervizen (~6000km) csak szuro, olaj + munkadij. 46e Ft-ot fizettem.
    Azert itt volt egy kisse furi eszrevetelem. Az olajat (0W-16) hatulrol hoztak 2 Eneosos kannaban. En azt hittem uj, de egyik kupak sem "reccsent" es a 2. kannaban is epp annyi volt amennyi a feltoltesi mennyiseghez meg hianyzott. Gondolom, h hatul merik ki a nagy hordobol. Johiszemu vagyok, de ez kicsit furan vette ki magat.
    - A fedelzeti kijelzo egeszen pontosan szamolja a fogyasztast. Eddig max 1dl kulonbseget fedeztem fol.
    - A extra nagy rahagyas a benzinnel tovabbra is bosszant, de majd megszokom
    - A zongoralakk feluletek meg igy 2 honappal kesobb is tokeletesen karcmentesek, de erre nekem kell szereznem v.mi foliat mert minden egyes portorlesnel felek, h megkarcolom. Viszont a poros belso meg baromira zavar.
    - A Goodyear vector 4seasons 3 nagyon jol viselkedett teli korulmenyek kozott. Hoban 2x mentem ott eleve nagyon figyaztam, mert a friss ho alatt mar volt egy letaposott/jegesebb reteg. A hideg es az sok eso viszont nem volt problema. Tudom nem fair a CC+ al osszehasonlitani (foleg, h az a Priuson volt) na meg mert ez ujabb fejlesztes es a Michelin mar futott alulrol 30e km-t, de kanyarban es fekezesnel is lenyegesen jobbnak erzodott.

Új hozzászólás Aktív témák