- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Az nem is hangzik soknak egy Koni-ért cserébe.
Én most nem szeretnék ennyit rászánni a projektre. Közben találtam szerelőt, úgyhogy meg is rendeltem 2db Sachs-ot hátra, 17 500ft/db áron. Így végre pontot tehetek az ügy végére. Nem szeretem ha valami nem okés a kocsival! Bár lehet hogy még így is több ezer km-t el tudnék menni, mert nem csöpög az olaj belőle hanem megfolyás van az egyik csillapítón, de jobb a békesség.
Bár sokáig húzni nem akartam volna amúgy sem mert a jobbos nem ereszt, de az szarabb állapotban van.
Leellenőriztem vagy 4-5 helyen és mindegyik oldal ugyanazt a cikkszámú Sachs-ot dobja ki, szóval tuti jó lesz.Sajnos Kayaba-t nem találtam hátra, pedig azt vettem volna. Viszont előre van, úgyhogy ha egyszer cserés lesz akkor oda az kerül bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Xiaomi Scooter 4
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest