- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
zolee3000 #5854 üzenetére
Szerintem egy IX20/Venga lábtérben, fejtérben akkora vagy nagyobb mint egy Auris, csomagtartóban meg nagyobb. Meg tologatni is tudsz és ha mindent beXelsz kivéve elektromosan nyitható panorámatetőt befér 5.5 alá. Alkuval talán az elektromosan nyitható panorámatetővel is. És akkor mindent beXeltél. És vszeg rövidebb ami áldás városban.
[link]Mondjuk én inkább lehet egy SX4re szavaznék az 1.4 turboval. Az is extrázva 1.4el bőven megáll 5.5 alatt és az 1.4es turbot azért nagy élmény vezetni. És abba tudtommal még nincs részecskeszürő. [link]
De egy Ford C-Max Titanium is befér 5.5 alá az meg már elég fulos és 470+literes alapból a csomagtartója, nem 360 mint egy Aurisé. És a toloajtó gyerek mellett áldás.
De annyira nem vagyok tisztába a piaccal körbe kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest