-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Értékelem a segítséged. Az a baj, hogy mindenki mást mond. Olvasgattam néhány cikket ilyen használtautó oldalak tulajdonosaival, hogy ők mit tippelnek a jövőt illetőleg és azt mondták, hogy a piac rosszabb esetben stagnál, jobb esetben csökkenek majd az árak. Persze ebben reménykednék én is. Amit eladtam 3 éve bömöst 1,2-be, azt most lehet 2-be tudnám, és akkor nem fájna így a fogam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Okos Otthon / Smart Home
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged