- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz
koxkids #11877 üzenetére
Itt ülök a Toyota Mayerben, 15 ezres szerviz után várok, műszaki vizsga is lesz. 36k az olaj+szűrőcsere 0w20 olajjal. Igaz ez már 6 éves autó.
De ami érdekes: kiderült, hogy vontatni is lehet vele. Eddig úgy tudtam, legfeljebb kerékpárszállítót használhatok, de mondták hogy vontathatok is. Kicsit hülyén éreztem magam de azért valahol örülök. Mondjuk vagy 2-3x vontattam 25 év alatt... Egy könnyű utánfutóval nem vágja haza az ember az invertert, meg legfeljebb power módba teszem ha valaha vontatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest