Új hozzászólás Aktív témák
-
LilOg
csendes tag
válasz
Mister_X #13532 üzenetére
Én igazából nem akarok játszani ezen a vason vicces is lenne ha akarnék.
Másik: ezen az APU téren én nem vagyok jártas...annyit tudok róla, hogy a beágyazott grafikus chip sebessége, illetve a videó memória mérete erősen függ a memóriáktól...de azt,hogy ezt az APU egységet lehet-e cserélni "nagyobbra, erősebbre" milyen foglalatokba készülnek, kezel-e más APU-t ez a lap, illetve hogy egy nyamvadék 720p-s youtube videó miért akasztja ki a gépet nem találok választ...ezért kérnék valaki hozzáértőtől segitséget, hogy ram bővités orvosalhatja-e ezt a problémát - mivel support szerint 8gb - ig kezel a gép(jelenleg ez a toshiba netezés terén nagymutterom 2000 valahanyas ibm thinkpad-jával egyenértékű amin még xp service pack 3 van 2gb ddr1 ram meg valami nem tudom milyen cpu) szóval idegesitő na...és a jövőhéttől szerettem volna munkára használni ezt a vasat (netes távfelügyeletet kell nyújtanom egy elég nagy plc vezérlés felett neten) és örülnék ha menne értelmesen mert elvégre ezt csak úgy adta az élet beruházni viszont egy új laposba nem szeretnék
-
LilOg
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az élet adott egy Toshiba Satellite C675D - S7101 jelzésű gépet 2x2Gb ddr3 1333Mhz Samsung ram-mal, és AMD E-300 APU-val 1,3 Ghz? talán, az integrált grafikus chip az egy hd6310 elviekben...
Került bele egy 500-as hitachi hdd 7200-as, egy tiszta win7 home premium 64bit, driverek stb, és a gép netezés közben (4-5 oldal megnyitása egy 720p youtube videó megnézése egyszerű böngészés) meg van halva irtózatosan lassú és a "CPU" kihasználtságom ritkán megy 98-100% alá.(feladatkezelő szerint a Chrome zabálja, egyéb böngészővel sem változik a helyzet)Kérdésem, hogy szoftveres problémával állhatok szemben, vagy esetleg ez az apu egy f*s esetleg a ramom kevés épp az apu-nak?
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Mazda topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest