Új hozzászólás Aktív témák
-
LilOg
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az élet adott egy Toshiba Satellite C675D - S7101 jelzésű gépet 2x2Gb ddr3 1333Mhz Samsung ram-mal, és AMD E-300 APU-val 1,3 Ghz? talán, az integrált grafikus chip az egy hd6310 elviekben...
Került bele egy 500-as hitachi hdd 7200-as, egy tiszta win7 home premium 64bit, driverek stb, és a gép netezés közben (4-5 oldal megnyitása egy 720p youtube videó megnézése egyszerű böngészés) meg van halva irtózatosan lassú és a "CPU" kihasználtságom ritkán megy 98-100% alá.(feladatkezelő szerint a Chrome zabálja, egyéb böngészővel sem változik a helyzet)Kérdésem, hogy szoftveres problémával állhatok szemben, vagy esetleg ez az apu egy f*s esetleg a ramom kevés épp az apu-nak?
Válaszokat előre is köszönöm -
LilOg
csendes tag
válasz Mister_X #13532 üzenetére
Én igazából nem akarok játszani ezen a vason vicces is lenne ha akarnék.
Másik: ezen az APU téren én nem vagyok jártas...annyit tudok róla, hogy a beágyazott grafikus chip sebessége, illetve a videó memória mérete erősen függ a memóriáktól...de azt,hogy ezt az APU egységet lehet-e cserélni "nagyobbra, erősebbre" milyen foglalatokba készülnek, kezel-e más APU-t ez a lap, illetve hogy egy nyamvadék 720p-s youtube videó miért akasztja ki a gépet nem találok választ...ezért kérnék valaki hozzáértőtől segitséget, hogy ram bővités orvosalhatja-e ezt a problémát - mivel support szerint 8gb - ig kezel a gép(jelenleg ez a toshiba netezés terén nagymutterom 2000 valahanyas ibm thinkpad-jával egyenértékű amin még xp service pack 3 van 2gb ddr1 ram meg valami nem tudom milyen cpu) szóval idegesitő na...és a jövőhéttől szerettem volna munkára használni ezt a vasat (netes távfelügyeletet kell nyújtanom egy elég nagy plc vezérlés felett neten) és örülnék ha menne értelmesen mert elvégre ezt csak úgy adta az élet beruházni viszont egy új laposba nem szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)4-16GB RAM,SSD,szép
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ACER 14,1",10.gen.Intel SILVER N6000(4X3,3Ghz) 8-16GB RAM,SSD, jó akku,újszerű
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest