- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz kisborda #7625 üzenetére
a reg a garihoz kell, én nem regisztráltam és így is megjavították gariba egy hónapja, de én formáznék aztán új vinyó, de sztem hívd fel a céget ahonnan vetted és kérdezd meg, vagy tegyék használhatóvá, pláne ha már fizettél érte
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
válasz ladybird_6 #7601 üzenetére
egál, semelyiktől se megy jobban, 64 ultimate én azt használom az alatt nem barátkozom, meg kezeli a 3gb feletti ramokat
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
na kész a lapos holnap megírom mit cseréltek benne, miért volt sötét a kijelző
[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
válasz kalorobert #7587 üzenetére
biosz frissítést nem ajánlom mert, nálam a hangmiatt akartam bioszt frissíteni kicst kerregett meg a ventihez is volt frissítés-----> marha f@szán mehetett vissza gariban, még egy vinyót sem lehetett rácsikarni
-
stufen2
aktív tag
jelen esetben az a500asom szervizben van pont emiatt, nem volt kép de ha külsőre rányomtam ott volt, papír szerint 30adikáig kell visszakapnom, akkor megkérdem, de a fujimon 40 volt, csíkozódott aztán elhalványult és sötét lett csak ha mozgattam akkor volt kép rajta. Sajna kijelző csere drága mulatság, valószínűleg a sok fel le hajlítgatástól és a csapkodástól ment el.
-
stufen2
aktív tag
én már csak mosolygok azon ha az msn életre kel, miután felment természetesen a cukrom, és általában ezek a dolgok sose derülnek ki hogy miért, csak újrahúzáskor reménykedem hogy jobb lesz
-
stufen2
aktív tag
válasz Don Karesz #7575 üzenetére
nm, kábel gyanus az eset nagyon
-
stufen2
aktív tag
válasz Don Karesz #7573 üzenetére
lehet hogy én vagyok nagyon hülye, de nem értem ezt a bekapcsolási mizériát, kicsit komolyabb gépem van egy htc dia2 és azt megfogom rádugom ha be van kapcsolva ha nincs és ha müxik a lapos akkor tölt, de ugyanez volt a samsung d900ommal meg az Se k750 emmel, meg anyámnak van valami 2330as nokiája és énnekem mindig töltött mindegyik, sőt dec 24-én fenyőzésből hazamenet találtam a budaörsi harley szalon előtti kúton a hóban egy 6500 classicot és azt tom hogy csak simán rádugtam az adatkábellel és feltöltött.
ha be van kapcsolva a lapos akkor annak mindenképpen kell áramot juttatnia a tyúkbélen keresztül a telefonra, mert elvileg meg gyakorlatilagis az usb-ben van feszkó meg áram is, én csak rádugdosom és már szívja magába ha ki van kapcsolva ha nincs. ilyen problémával nem találkoztam, próbáld ki asztali gépen vagy másikon is ha ott se akkor kábelcsere kérj kölcsönbe ha az se akkor nem jó a teló valószínűleg(bár ezt kétlem).
-
stufen2
aktív tag
milyen 1es milyen 2es? én csak rádugom a telókat usbre és tölt
-
stufen2
aktív tag
nálam az msn a cam képet forgatta össze vissza és mindig állítgatni kellett és az volt a vicc ha fejtetőre állítottam a beállításokban akkor volt jó a kép de szinte minden camozásnál újra kellett állítani és felbontást is állandóan elvesztette
-
stufen2
aktív tag
válasz Sambora89 #7567 üzenetére
lehet hogy ez ilyen, az enyémet ha visszakapom lemérem de még mindig nincs kész, ezek az értékek meg jók, de télleg nyáron többet pörög mint télen ezt észrevettem a fusinál meg a toshibámnál is
fusiról nem tok adatot adni mert amikor egy éve megégett a vga vezérlő benne akkor én direktbe köttettem és mindig fullon pörög de így is melegszik meg zajosHa nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
válasz stufen2 #7555 üzenetére
de mondjuk az meg érdekes hogy egy program felrakásával nem működnek az fn gombok és a home end gombok sem, tavaly már ezt kérdeztem itt hogy miért de senki se tudta megmondani hogy ennek mi lehet az ok a
-
stufen2
aktív tag
válasz hitchins #7550 üzenetére
nálam csak akkor működnek az fn gombok ha szűz a gép nincs fenn semmi a toshibás driverek közül, max webcam, mert amikor feltettem a Value Added Package-t pl akkor már a böngészés közben a home end gombokat sem tudtam használni, szóval újraraktam és maradt szűz és többet nem raktam onnantól kezdve fel semmit a csd.toshiba.com-ról külön szedtem hanghoz meg külön a vgahoz mást meg minek , egyedül a cam drivert kell szednem a toshibáról
de ha visszakapom a gépem elvileg a héten meglesz és lesz időm akkor megnézem ezt a moddolós dolgot meg az fn gombosat is mert újrarakom a hátvégén. De az fn es az tuti hogy nálam csak úgy múködik hogy ilyen olyan packot meg utilityt nem rakok felHa nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
válasz VANESSZA1 #7551 üzenetére
ezzel a "kell" moddolással nem értek egyet, mert a HD4650 nem fagyogatott ki se a nfs shift alatt se a mass effect2 alatt se a battlefield bad comp. alatt, és ezek nem a sz@r-gyenge játékok közé tartoznak
-
stufen2
aktív tag
válasz polonic #7545 üzenetére
ezzel egy probléma van, mégpedig az hogy nekem hd 4650-em van a500-134ben és innen szedtem a drivert és érdekes felment , én nem értem pedig a win7nek nem engedélyeztem semmilyen driver frissítést, letöltést és nekem nem volt vele gondom.
ezen kívül még mindig ott van az eszközkezelős verzió, egy hete raktam újra a fusimat meg lakótársam asusát és automatice megkerestettem vele. De ha megjön az a500as a szervízből akkor újrarakom és meglátjuk mennyire nem tetszik majd neki.[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
válasz hitchins #7543 üzenetére
win7 után nincs az a hüle aki visszatenné a vistát. amúgy win7tel kicsit gyorsabb, amúgy meg egy év alatt annyira elhasználódik a gép hogy mindenkinél belassul, garirol meg anyit hogy tojnak rá, nekem most van az a500 -134 esem kijelző hiba miatt a háerpénél és senkit sem izgatott hogy mi van rajta, idézem " a vinyó tartalmáért nem vállalunk felelősséget" (amúgy meg ki az a gyengusz aki szoftveres hiba miatt visz gépet szervízbe? - szal tedd csak fel azt a win7et csak vigyázz hogy autó reges legyen. Driverokról meg annyit hogy autómatán majdnem mindet leszedi a win7 max hangkari hoz kell egy realtek meg a monitorwezérlőhöz egy ati vagy egy nvidia driver és slusz max még cam driver
-
stufen2
aktív tag
válasz peeti03 #7536 üzenetére
minden elektronyos cucc szikrázik ha bedugod a konnektorba a feszültség áthúzása miatt, nincs azzal semmi gond, ha lekapcsolod a villanyt sötétben még élvezetes is
-
stufen2
aktív tag
válasz galmat89 #7530 üzenetére
nem tom ezt az oldalt miért nem ismered?
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspxnem kell hozzá modder, hja és 2010.06.16.-i frissítéses
[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
válasz kozmi55 #7529 üzenetére
nekem a500-134em van és toshibás bios frissítést raktam fel ami elvileg a hűtésen javított volna...... a lényeg hogy garisan ment a szervízbe mert utánna még egy rohadt windowst se lehettett rá felhúzni. A bios frissítést én nem ajánlom nem egy haverom szopt@ már meg a frissítgetéssel. Úgy jó ahogy a gyárban kiadták vagy max ha hivatalos szervízben csinálják akkor nem lehet gond. én még egyszer még véletlenül se nyúlok ilyenhez.
[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
válasz student #7518 üzenetére
az eco utility program az a gazdaságos energiafogyit tolja de szinte használhatatlan mert fn+képernyő halványítás gombbal ugyanezt eléred és nem kell 8at kattintgatni ugyanazért az eredményért
amúgy a konklúzió nekem a toshiba oldalas szoftverekkel az hogy: én többet a büdős életbe soha se többet(ati drivert,meg a realtek audiot, le lehet szedni a megfelelő oldalakról), max a webcamot szedem le de szerintem a többi semmire se jó, más meg igazándiból nem kell külön leszedni mert a win7 mindent leszed autómatán
-
stufen2
aktív tag
válasz student #7518 üzenetére
tegyél fel egy realtek audiodrivert és állítgasd át a vezérlőpultban a driverrel a hangokat, nekem a500-134esem van és büszke vok a hangjára pláne az előző notimhoz képest ami fusi AMILO PI1556
Fn gomb: ugyanígy jártam, nekem vistát toltak rá de kb 10 percet volt rajta ment rá a win7
leszedtem énis mindenféle baromságot ilyen utility olyan utility szutykokat meg hd hangzás drivert és rájöttem hogy fos szinte majdnem az összes--->újraraktam a gépet és csoda müködtek az fn gombok ahogy felraktam a hozzá való drivert onnantól megint szarok voltak, sőt ugyanígy jártam a billentyűzet-tapipad driverrel is mert onnantól kezdve ahogy felraktam nem tudtam használni a home és az end gombokat hogy a képernyő legaljára ugráljon (itt fórumon pláne jól jön nem kell egy évig görgetni) és azt is csak újratelepítéssel tudtam megoldaniHa nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
válasz hitchins #7482 üzenetére
win 7 dvd betol--> új partíciók -->telepít és kész --> driver meg van(csd.toshiba.com, asszem)
amúgy meg augusztus óta az a500omon win 7wan
max audio driver-->realtek
video driver kell azt kész hogy fusson semmi más (mókás toshiba hülyeségeket nem raktam fel)[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
Hellosztok! Volt már valakinek olyan problémája hogy este kikapcsolta a gépet reggel meg be és nem működött a kijelző, de ha rádugtam egy asztali monitorra akkor azon volt kép de a laposon továbbra sem. Amúgy egy A500-134esről van szó ami egyszer le lett rakva az asztalra és onnan el se lett mozdítva asztali gépként használtam.
-
stufen2
aktív tag
válasz #85552128 #6468 üzenetére
de felraktam ezt a szar value packot és elbaszta a netes böngészésben nekem oly fontos end és home gomb funkciókat meg nem tudok a kurzorbillentyűkkel görgetni
-
stufen2
aktív tag
válasz #85552128 #6468 üzenetére
épp egy hete szedtem le az eco utilityt mert ha fenn van akkor nem tom állítani fn gombbal a fényerőt, meg azt a szar value packot is mert, azzal meg végképp nem lehet használni az fn gombokat, nekem egyik sincs fenn azt működik az fn sor, power saver meg nekem nem javított semmit sem, amúgy nálam 57en áll de várás nélkül minden azonnal bejön még a netes böngészés is ha netán közben dvdt írok meg kicsomagolok
-
stufen2
aktív tag
nekem gyorsan indul, fenn van a webcam, ati driver, dolby center bár hülyeség, realtek, hdmi,value added package és vége minek rá több szar jah meg van egy spy boot search and destroyom, ezenkívül játék meg néró és office + jetaudio,daemon tools, nem lehet hogy vírusírtó vagy bug lassít? mert nekem is x64 van kb 2-2,5 hónapja
-
stufen2
aktív tag
válasz StoneBridge #6455 üzenetére
ddr 3as tuti nem megy bele az sicher, énnekem is a fusimban 7600 go volt és 20 ezerbe fájt a csere mert kiégett, nekem szegeden csinálták, ha nem felejtem el és nem kopott le a cetli a címkéről akkor az ottani raktárnak beírom a címét jah és 5000 volt a szervízdíj, a vicc hogy ők csinálják a szervízt a notebook.hunak és ők azt mondták hogy 60 plusz 20 szervízdíj szal szerintem a 25 korrekt volt és mukodj végre. bár azóta váltottam a500-134re
-
stufen2
aktív tag
ebben az 505-ösben nem tom mi az extra?
van benne egy 7200es háttér naés? én 15 ért vettem msi-t jó áfa nélkül beszerzési áron meg van benne 6 giga ram de csak ddr2es inkább ddr3as foglalatot raknának bele.
egyedül a hűtése jobb talán a több hézag miatt, meg jól olvasom hogy 18,4 es az már nem lapos hanem gyúródeszka. Én inkább köszönöm de maradok az a500-134 esemnél mellesleg miért nem hozták ki 2,8 procival meg ddr3al amikor már az a500ba is lehetett kérni.Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
próbáld meg a szegedi szervízt ha jól tudom ők a központ az országban nekem is ők szereztek videó karit mert az meg kiégett
-
stufen2
aktív tag
Segítségeteket kérném!
A500asom van és win7 van rajta. Felrakom a pannonos mobilnetet (azt a pendrivos kis usb-s izé) fel is telepíti meg minden de nem látja az eszközt azt írja ki. Akkor kiveszem újra berakom akkor meg újra telepítené. (normál esetben úgy kéne működnie hogy feltelepítem, kiírja hogy eszköz csatlakoztatva,kéri a jelszót okézok azt mehet) Van valakinek valami ötlete hogy hogy orvosolhatnám ezt?
-
stufen2
aktív tag
válasz Piotre87 #6186 üzenetére
nekem american tourister van amit a samsonite gyárt és oldali még a táp is elfér mellette röhögve és 15,4 esként adják, amúgy a 15.4 es fusimnál egy újnyival hosszabb a hosszabbik oldala, egy újnyival rövidebb a rövidebbik oldala
-
stufen2
aktív tag
fel lehet húzni a500ra a windows7 64 bitest (core 2 duos centrinyo lapos)???
-
stufen2
aktív tag
Az meg hogy nem lesz belőle újabb sor én több mint valószínűnek tartom! Anno 3 éve vettem egy fusi amilo pi1556-ot 380ért akkor fullos volt cor2duo 2ghz 200as sata 2giga ram Nvid7600go 256os(bánom már mint a kutya aki 9et kölykezett ) asszem egyedűl egy asus volt ezekkel a paraméterekkel jah meg Alienware. És lám kb 2 hónapig lehetett kapni és utána soha többet, befejezték a gyártását rá egy két hétre eltünt az az asus is(onnan tom hogy haverom olyat vett és egyből beszart rajta a wifis-bluetoothos cucc és közölték vele hogy olyanra már nem tudják cserélni mert azt a tipust csak az a noti kapta és többet nem csinálnak olyan notit. Szal az is rövid életű sorozat volt. Aki a500ast akar az kezdjen imádkozni ha még nem tette volna.
-
stufen2
aktív tag
múltkor ökörködtem, drivereket kerestem (még mindig xp-hez) akkor belefutottam egy oldalba toshiba a500 ból kb gyártottak különböző sorozatszámmal kb 7-8at ezenkívül létezik belőle 4 vagy 5 D-s verziójú sőt küldtem egy levélkét a toshiba support-nak hogy mi az anyám a különbség ezek között jah nem is beszélve az a505 és az a505d-ről meg hogy mi az hogy nincs távrotyantó meg hogy tán kis rabszolga fog nekem világítani a billentyűk alatt hogy éjjel lássam? Pár nap és jött a válasz: elvileg kell hogy legyen benn de nem minden gépet egy helyen szerelnek össze és ezért nem mindig rakják bele azokat a bővítményeket (mert ezek már nem alaptartozékok és ezt az adott gyár dönti el hogy mit rak bele illetve melyik szériából mennyit ad ki ->lehet hogy a világítós, távrottyantós limitált)de ez az árban is meglátszik. De ha természetesen a fosibától rendeled meg akkor raknak bele. De pl én még amd-s gépet sem láttam a hálón eladót. Nekem spec van egy olyan patkányom logitech ami tudja azokat a funkciókat amiket ez a távirányító és kb 1 hónapig meg voltam zöldűlve azt kikötött anyámék asztalia mellett és és lecseréltem egy g9re. De az a kis rabszolga zseblámpával tényleg hiányzik a billentyűk alól.
-
stufen2
aktív tag
válasz Petroimro #6117 üzenetére
az ára nem láccik de max ér 220at ennél a boltnál meg biztos találsz olcsóbbat mert ez kb tőlem 5percre 3 vili megállóra van és én is majdnem itt vettem az a500.134esemet de inkább bmv-vel mentem kb háromnegyed órát az oktogonig és egy 20assal olcsóbb volt meg vissza ugyanennyit nézd meg argep.hu v. árukereső.hu vagy stb amúgy nem rossz de inkább a500
-
stufen2
aktív tag
nem tom mi a bajotok a kártyaolvasóval mert én vettem a dia 2höz egy 8gigás Micro SD HC-t és röhögve beveszi egyedül a memoristick duonál cirkuszolt na az nem teccet neki de az m2-t is bevette, jah és ez xp sp3 alatt a videókarit télleg csak modderrel lehet felrakni én egyedül azt sajnálom hogy az fn billentyűk nem működnek és nem tok fényerőt állítani. de szerintem pár hét és lessz minden mert ugyan ez volt a daemon toolssal is amikor a vista megjelent tavasszal kb augusztusra dobtak ki normális prigit. Ahogy az utált föcitanárom mondta "Ami késik az jön!"
-
stufen2
aktív tag
kösz a gomb működésével tisztában vagyok, de nem tudtam hogy melyik programmal lehet előcsalogatni képességeit, mert én vistával max jó ha 10 percet használtam és távozott az örök vadászmezőkre, de kösz a segítséget
-
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki vmilyen progit hogy a takarékos billentyűt tudjam használni xp alatt? Mert jelenleg nem is világít?
-
stufen2
aktív tag
csak fontos hogy a feltelepített mappából indítsd a progit másodszorra és ne a letöltött fájlból mert nem jön akkor össze a mutatvány(mert ezt nem írják)
-
stufen2
aktív tag
nah erre az oldalra gondoltam de itt is silány az xp driver széria.
http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp
itt szinte fenn van az összes vistahoz meg 7 hez ellentétben a toshiba.commal
moddert xphez innen lehet leszedni ami jó http://www.driverheaven.net/modtool.php[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
oké ez az oldal kb annyit ér mint az ati-oldal, pontosabban sz@rt se! Mert ott még olyan régi kártyák vannak a legújabbnak feltüntetve ami az én régi fusi 3 évesemmel egy kategóriájú gépekbe raktak. Jah meg én egy másodpercet sem használtam a vistát(köszönöm 1,5 év elég volt a 7 meg asztalimon van hát nagyon vist a szagú nem vágom magam hanyatt tőle) nekem xp sp3am van. Ha valaki esetleg azt rakná fel akkor a videodrivert csak modderrel tudja felrakni és a neten találhatók közül sem mindegy melyikkel énnekem elment vele egy délutánom mire megtaláltam a jót bár lehet hogy egy hónap alatt dobtak ki normálisat de kétlem. Az xp-s driver használat viszont elég silány asszem 2db. De a többi drivert amit találtam vistához meg 7hez azt sem a toshiba.comnál mert ott nem ad ki semmit hanem egy német nyelvű toshiba lapon találtam
-
stufen2
aktív tag
itt az adás vételben az a vicc hogy én 264ért vettem de mivel szar az euró meg jött a suli megint drágult de ha egy héttel előbb veszem akkor 250 lett volna csak
-
stufen2
aktív tag
háj télleg a billentyű mattnak nem mondható inkább a selyem -matt és a fényes között van valahol, jah és nem világít meg nincs távirányító csak a helye van meg de egyébként nem is hiányzik, én eddig az assassins-t próbáltam közepes beállításokon meg a fuel-t a fuelnél volt akadás egy kevés , az assassinsnál nem volt ilyen gond inkábba sok videó idegesített fel amit nem lehetett skippelni, aztán átállítottam feljebb de beadta anyám egere a kulcsot és odaadtam az enyémet az enyémet meg nem rendelték meg szal nem volt alkalmam kipróbálni jah meg a fifa 09 röhögve met bár ott meg a mozgás sztem gagyi ennyi tapom van játékokkal szemben crysis meg majd tán a hétvégén mire lejön a 18 giga még csak 80% van
-
stufen2
aktív tag
nekem is a500 toshibám van kb másfél hónapja
1. nekem nem világít a billentyűm
2.nálam centrino2 matrica van és belül a gép core2-t észlel ? ez hogy lehet
jah és mondja már meg valaki honnan tudok drivert leszedni, pl ami az érintőképernyős gombokat életre kelti mert az a takarékos mód nem ártana (a toshiba support elmehet oda, hogy lehet úgy kiadni egy gépet hogy nincsenek hozzá a neten driverek)
amúgy a gép nem rossz előzőleg a fusi amilo pi 1556om volt nah akkora sz@rt még nem láttam (kiégett benne a videókártya(25 ropi) kb egy éve, most meg hogy lecserélném a kijelzője adta be a kulcsot amin 40-be fog fájni) Óvakodjon a fusitól mindenki pedig az akkor a legnagyobb teljesítményű volt és ráadásul 380 ezres áron), egy taliga apró majom térdeljen a fusisok előtt!!!Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hobby elektronika
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Peugeot, Citroën topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest